|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#29 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
@nele1 Druze ne znam da li si stekao utisak kao i ja ali meni se cini kao da niko od muzicara ne sme da pljune po Kosmajcu, kao da je on bog i vecina ima neko straho-postovanje prema njemu a brat bratu covek svira dugmetaru i brlja ko nenormalan (barem u poslednje vreme a priznajem da sam video par svirke gde je svarno znao lepo da odsvira i cisto). Ja sam mnogo voleo Kosmajca i sad ga cenim ali kad cujem svirku Milana Jabucanca, tehniku i lucidnost koju on ima, Kosmajac tu ispada smesan. Verovatno ce mnogi reci: pa Jabucanac je harmonikas... pa i Kosmajac je bio harmonikas pa pobeze od harmonike jer harmonika ne trpi kad se ne vezba stalno. Cuo sam (nisam siguran) da Petar Ralchev i dan danas vezba po 10 sati. Ali sve to deli vrsne umetnike i ljude koji su zivot podredili instrumentu i muzicare tipa Kosmajac-Krecar koji su bolji u prodavanju magle od sviranja.
Jos jednom da napomenem ja i dalje cenim Kosmajca i Krecara ali nisu oni nista posebno a ljudi se kunu u njih. ![]() Napomena: Ko voli Kosmajca, ako cita ovo moze slobodno da se uvredi, ovo je moje misljenje i to je to.
Favoriti |
|
|