|
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Smuchach ti je vec rekao sta treba ispraviti,a ono sto ja vidim jeste da imas sto bi bosanci rekli-damar za muziku tako da ceš ti to bez sumnje sve dotjerati kako treba.Mislim da bi pjevac morao malo više da se potrudi jer vidi se da može to bolje odraditi.Hocu reci da ga treba malo "povuci" na nekim pjesmama da pusti glas,da se opusti i da malo snage glasu.Probati razne tonalitete.
Toliko od mene,a eto tu su starije kolege pa oni ce vjerovatno komentarisati stručnije. Pozdrav kolege |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav,momci,zene,ljudi i ostali
![]() Evo nesto novo od mene,jedva sam nasao vremena pa na brzinu da se snimim hehe. Dzej - Mrak mrak Petar Mitic - Gas do daske Malo sam zeznuo sto se tice tonaliteta,vecini ne odgovara,dmol je,probacu da ispravim kad stignem pa postavim novi ![]() SABAN SAULIC - KRALJ BOEMA Moram da napomenem,da ovu pjesmu jako volim da sviram,ovo je za mene inace lose odsvirano,malo sam se i uzivio,a i kamera i ton na kompjuteru pa stalno provjera,ali ispalo je kako je ispalo ![]() Nisam snimio ovo za pjevanje,nego samo instrumental,jer mi se mnogo dopada i volim ga svirati. Pozdrav svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova