|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
3 midi kanala ce mi biti sasvim dovoljno. Nisam toliko los sa racunarima, a na Native Instruments sajtu sam nasao uputstva kako doterati windows za kontakt pa cu probati da to sam resim jer i onako ne poznajem nikog ko bi mogao da mi napravi takvu verziju windows-a, to cu nekako i sam. Meni je problem sto ne znam kakava je konfiguracija naj adekvatnija za tu vrstu koriscenja. I zanimame dali bi hdd sa 7200 obrtaja mogao da odradi posao ili bih morao da ugradjujem sdd. I jos me zanima koji bi procesor bolje odradio posao, je li noviji i5(22 nm) ili stariji i7(32 nm), pa sad tu ima ono sandy bridge, ivy bridge, ne razumem se bas dobro u te najnoviji tehnologije
Dodato:
I zanima me jel velika razlika imedju memorije na 1333Mhz i 1600Mhz Promijenjeno od daliborkorg (03.07.2013 u 19:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|