|
![]() |
#171 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Tu gde ti je Reprodukcija odcekiraj Line in,posle toga kad otvoris Snimanje trebalo bi da Line in stoji na spisku i potrebno je cekirati ga.
Dodato: Takodje treba da ti je konfiguracija zvucnika Stereo Desktop speakers a nikako Quadrofonic ili nesto trece. Dodato: Posle ovakvih "operacija" kod pojedinih kompova je potreban restart da bi sve proradilo kako treba.. Promijenjeno od Boban010 (18.07.2013 u 16:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Bobane,bas ne razumen!odcekiram line in u snimanju,ali ne raumem i ne znam na kom spisku i gde treba da bude kas otvorim snimanje... to mi je nejasno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nisi me nesto poslusao ili si previdio kada sam napisao (po obicaju se postovi ne citaju dovoljno pazljivo, pa najbitnije stvari promaknu). Hardver koji imas (misli se na kompjuterski hardver) je vrlo star, zatim radis na Win XP sto je jos jedna nepogodnost ali za sve to postoji lijek. Instaliraces KX Drivere, za koje sam ti vec dao link. Pomocu ovih Drivera se Audigy 2 "pretvara" u pristojnu audio kartu kod koje imas kontrole za sve ulaze i izlaze. Dakle, Audigy se ponasa kao najnormalnija savremena audio karta, koja ima svoj Software Mixer sa levelom, panoramom i efektima za svaki od ulaza, odnosno izlaza i sasvim drugaciji Routing koji je svojstven aktuelnim audio kartama. Zaboravi sve u vezi sa tim nativnim Windowsovim mikserom cije si slike postavio jer to ti nisam ni trazio, misleci da si vec instalirao KX Drivere sa njihovim Windows mikserom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
A, kako to da koristis "mic" in kada imas "line in" opciju u windows mikseru ali ti je smanjena skoro do dna?
Pojacaj line in pa onda probaj da promenis ulaz u zvucnoj kartici, mora da radi Dodato: Nemoj sad da dolazim tamo da ti ti namestim... ![]() Promijenjeno od sale_band (18.07.2013 u 17:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
@sale bend probacu i to ponovo,mada...
@tranzit,ove drajvere sto sam instalirao sam dobio uz zK i navodno su njeni,a taj link sto si mi poslao,jednostavno ne mogu da davnlodujem,necu odustati probacu ponovo sve iz pocetka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ma tu si ti negde, ne odustaj...Samo ti fali ono magicno "A-haaa..."
"Mic in" definitivno ne moze da se koristi za to sto ti radis, znaci, menjaj ulaz pod hitno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Banovan!
![]() |
![]() Citat:
Skini sa ovog Linka prvi Driver odozgo, pod nazivom "Full package for x86 systems" a koji je pisan upravo za Audigy 2. http://download.kxproject.lugosoft.com/?file= ...instaliraj i usreci i sebe i nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ja imam is , muz kartu creatiwe , tacno je da se na istom mestu gde je mic , konektuje i line in , kod mene je tako predvidjeno na szmoj kartici , zato ja odredjujem u njenom mx , odakle cu da koristim snimanje
![]() |
#179 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sve je to u redu gagane ali Vunimrav ima Audigy 2 kartu koja moze ici i do 2ms latence na ASIO driveru sto je, ne dobra, nego odlicna vrijednost (naravno pod uslovom da hardvare performansa sistema to dozvoljava) i koja na KX driveru nije mnogo losija od EMU1212m jer obje pocivaju na istom EMU Chipu. Zasto ne iskoristiti to ako je vec na raspolaganju i zasto raditi na Windows XP nativnom mikseru, kada postoji daleko bolji, na kojem bez problema moze da radi na Cubaseu kao is "odraslim" audio kartama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Pa ljudi izludicuZ
@tranzit i sinoc i sa kad skinem kx i kad hocu da ih inst dobijem gresku.Zasto ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|