|
![]() |
#41 |
Veteran
|
![]()
Vidim da ima puno raznih mišljenja,svađa,prepucavanja,prehvaljivanja itd. oko Korgovih mašina,e a zato oko Rolandovih nema problema
![]() Ljudi iz Rolanda kad bi ovo čitali lagano bi se smijuljili i govorili eto vam vaših Korg klavijatura ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ovako nakon citanja dosta komentara dolazim do zakljucka da su ljudi stvarno u velikoj zabludi.Moj brat svira istoja imam pa800 a on je sad uzeo pa 2 x..prije je imao pa 1x pro elite.Ljudi usporeduju previse pa1x sa pa800 i pa 2x.Kao prvo Pa800 ima opcionalno mp3 player koji funkcionira isto kao i kod pa2x koji je ugraden serijski u njemu...vocalist je iste kvalitete pa800 i pa2x,kod pa1x je najbolji vocalist ali kod njega je bio doplata ako jese htjelo da 100 posto funkcionira.Zvuk u pa800 i pa2x je slicaan ali ne i isti samo zbog izlaza koji su kvalitetniji malo kod pa2x i izlazi sve cistije.Obodva imaju 4 izlaza da se moze odovjit bas,bubanj,solo...Ljudi neshvacaju da je za pa800 i pa2x potrebno drugacije programiranje nego za pa1x jer ljudi sound procesor je drugaciji unutra.Razlika je ogromna.Pa800 ima kvalitetnije zvukove nego pa1x i ima malo vise,sto nasi muzicari kazu,masnoce u zvuku.Mana je mu kvaliteta izrade.Ali sve ima svoju cijenu.Pa800 je za svoju cijenu jako dobra klavijatura,jer se moze naci za 1850 eura.Ako mu se doplati mp3 i hard disk.Dolazi se do cijene od 2300 eura.A pa2x je oko 2950 eura ali sa svime inklusive i 256 mb rama ,4 puta vecom memorijom za sampling,kvalitetnijom izradom,i znacajnim faderima...Tko sada razmislja o kupovini pa1x pro,zbog kvalitetnije izrade nego pa800,bolje je da saceka malo i skupi nekih 800 eura i kupi pa2x,i bit ce sretan.A tko moze zivjeti sa jeftinom plastikom,lijepim zvukom kad se sredi,malom tezinom...Neka uzme Pa800 i zaraduje pare,jer ipak to je glavni cilj svega ovoga truda.Lijep Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jeste daisa,zato je nasa ''scena'' 'mnogo jaca od njihove,nasi muzicari se ne skidaju sa MTV-a i mi njima treba drzimo lekcije o muzici
![]()
![]() |
#45 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne mora Daisa, eto ja cu Marco, spremaj snimak...dolazim...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo Nedime stavio sam demo,nisam hteo da izvodim kerefeke sa semplovima i cudma!Na bubnju je House kit,darbuke su semplovi world of istamubl,finer bas fabricki i sve ostalo fabrika osim sto sam forspil svirao sa semplovanim buzukijem!Cisto da se cuje zvuk masinerije!Nije bilo nikakve obrade u audio editorima,pravo iz miksete u snimac i nemoj da machkas snimke u editorima jer cu ja da te provalim ako to budes radio!Uzmi usnimaj iz prve u snimac i to je to!PozZz...
Marco Promijenjeno od Marco7 (27.01.2008 u 02:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zavisnik od foruma
|
![]() ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne mogu da otvorim ovo,uzmi i ubaci snimak u download centar,ja sam moj stavio i cekam operatere da ga izbace
![]()
![]() |
#49 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2005
Mjesto: njemacka
Godina: 39
Downloads: 606
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: yamaha psr a1000
![]() |
![]()
Kupio sam PA800 ali neznam kako to ide za Setovima i Boja....kako da ja to mogu prebaciti....
a ako ima neko dobre ritmove i Boje bzw setove za mene da mi posalji...i trebami ako neko ima....ono ste se dere yeah" ili Lets go" tako nest...ako ima nek mi stavi na download ili salje na *******.******* hvala vam adis Nečekat češ se ti malo da ti netko pošalje .... Promijenjeno od kreso (29.01.2008 u 13:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, pa1x |
|
|