Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Prateća oprema > Ostalo

Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto

Alati tema Display Modes
Star 26.07.2013, 00:06   #31
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Jesi li svjestan da karikiras konstantno moje pisanje i naravno opet onaj "scenario". Naveo si samo jedan citat od svih onih koje sam trazio da navedes kao argument za ono sto si pisao, a i taj jedan u potpuno pogresnom kontekstu, Napisao sam da "imam priliku da zavirim" ali ne i da sam, sam "besmrtnik". Tek da razjasnimo, opet tvoje karikiranje, nigdje niko nije pomenuo nikakve "besmrtnike" vec je bilo napisano "obicni smrtnici". To je samo fraza, idiom koji znaci "nesto drugaciji i vise kotirani ljudi" a ne "besmrtnici". Vidis i tu si pisao scenario, kako ti je odgovaralo. Slabo baratas svojim maternjim jezikom i veoma si sklon, vec pomenutom, karikiranju. Nisam od onih koji uopste pominju to svoje ja ali sam od onih koji ne dozvoljava dezinformaciju i nagadjanja kod stvari i pojmova koji su cinjenice i postulati. Ako ti to ne odgovara, mozes slobodno da zaobidjes moje komentare, a uopste mi nece smetati ni da ih ne zaobidjes, moja reakcija na tvoje pisanje ce uvijek biti onakva kako to pisanje zasluzuje.

Ti i ja mozemo diskutirati samo na najnormalniji nacin, mozemo biti i drugari ali onog momenta kada napises nesto sto nije uredu, odmah cu reagovati. Ne vracam se u proslost, vec samo demantujem netacne tvrdnje koje si iznio o mom pisanju i meni, mada ja tebe kao licnost uopste nisam karakterisao do ovog posta. Kada sa tim prestanes, necu ni ja imati potrebe da se vracam u proslost.
U zabludi si i u vezi sa "glupostima", tacno tako mislim kako sam napisao i to tacno tako funkcionise u realnom zivotu, samo cini se da ti to jos nisi shvatio. Iskljucivo i jedino je ispravno i na kraju se obistini, ono sto je istinito i tacno a nikako ono sto masa prica i pise, pa ma koliko ta masa bila velika, naravno ukoliko prica i pise neistinu u i dezinformaciju. Populisticke tirade, mozes slobodno u diskusiji samnom da ostavis po strani, ne piju vode.

Promijenjeno od tranzit (26.07.2013 u 00:09 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije