|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svaka čast, brate, čestitam i na novoj spravi, pa da je zameniš boljom. (ako postoji, pošto nisam znao šta je to tačno, proguglao sam juče ja mislim da je bilo kad si objavio na fb-u
![]() Сент фром мy АЛЦАТЕЛ ОНЕ ТОУЦХ 990 усинг Тапаталк |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Previse zategnuta ona kozica na dobosu samo to a ostalo sve za 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Odlicno! Jesi li ovo sa miksete snimao pa slao signal u zvucnu ili??? Malo smanji hall i sebe pojacaj, glas uvijek treba nekih 20-30 posto biti jaci. Kick od bubnja, nema ga nikako u pjesmi da me nije, ode ja danas na more pa hajde kad se vratim zvrcnem te pa da ti namjestimo miksetu. Vidim tj. cujem i kompresor si koristio
![]() ![]() Dodato: Pardon u ucini mi pravu stvar nema kicka, zajeb ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (26.07.2013 u 05:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro je ovo,standardno .
Jedan prijedlog za tebe ,moje mišljenje . Imaš ideju za svirati bas gitaru,to je odlično . Probaj ići u smjeru da sviraš malo dublje tonove,kad god možeš.Navikni se na to. Daj malo "sounda" toj bas gitari .Malo je "tanka" . Čini mi se da sviraš Neki interni Bas sa Yamahe? Nađi dobar sempl bas gitare,pogotovo za zabavnjak ,za te laganice ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto je najgore kompresora nema i nije na yamahi, nego bubanj je na behringeru koji koristi bubnjarev stari i s behringera je iz main outa u stereo kanal u yamahu. Inace, moj glas je na tyrosu direkt, pojacao bi ga ja, nego ja mal prostor pa kad bubnjar krene da lupa odmah mikrofonija, a to je i razlog zasto je malo jaci od nas, jer i hvata na ostale mikrofone. Bas noga se itekako odlicno cula na razglas, a i kad smo pustali snimak na razglas, zasto se ovdje cuje pojma nemam.
Sto se bas gitare tice, sampl nije interni, nego mi ga je dao Maricm, neki Fender jazz i u pravu si Romario, treba premjestit malo oktavu dole, hvala inace svima na komentarima ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobra svirka, odlično...Koje si mikrofone koristio za bubnjeve i kako si ih snimao? Trebalo bi dosta miks popravljati, ali je sve u svemu ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tebe da zaboravim ,baš onako smekerski si odradio.
Svaka cast . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|