|
![]() |
#191 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Predpostavljam da si odgovarao Neletu !!!
To sam zaista vec imao prilike da primjetim kod tebe i moram priznati da si me vrlo prijatno iznenadio takvim stavom. Spadas u one (vrste vec u procesu izumiranja) koji umiju da slusaju sagovornika, sto je u danasnje vrijeme vrlo rijetka ali utoliko vise, pozitivna karakterna crta licnosti. Upravo radi toga sam uvjeren, da bar ti mozes uvijek naci nacina da efektno zavrsis diskusiju koja je krenula krivim putem. Po tom pitanju bih kolegu Caspera i tebe mogao da izdvojim kao najpozitivnije primjere na ovom forumu. Promijenjeno od tranzit (05.08.2013 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
#192 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Pivkaru odcepljam tek oko 13:00 hehe Promijenjeno od zeljko (05.08.2013 u 06:28 sati) |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Imas i ti problema moj Zeljko...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Au ala vi odoste daleko od teme.na kraju necu ni znati ukojoj sam temi.
![]() Clan 22 pravilnika foruma kaze:"Pišite jezikom koji će svi razumeti Mi ćemo ga ovde definisati kao Balkanski,..... " Pročitajte više na: YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum - Pravilnik i FAQ http://www.yu-midi.org/forum/faq.php#ixzz2b4hiR5vi YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare Ja se drzim toga.
#195 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Nemoras da objasnjavas ono sto je svima jasno, tj. da ides linijom slabijeg otpora.
Ja smatram da je jezik osnova necijeg identiteta i nije stvar za sprdanje, sto potvrdjuje ova gore recenica iz pravilnika o kojoj sam sve rekao u mom prethodnom postu i mislim da je jasno k'o dan, ako malo obratis paznju na napisano. Svestan sam i toga da skrecem sa teme, ali, neke bitne stvari ne mogu da pustim da prodju "neprimecene". Sto se tice pravilnika, on je tu da bi obezbedio "ugodan boravak" forumasima a ovaj "clan zakona" meni to ne omogucava jer ne zelim da jezik kojim govorim nazivam neprikladnim imenima. @Tranzit Hvala na "pohvali", ni ja za tebe ne bih nista drugacije rekao! Dodato: Nemoj da mesas politiku u ovo... Politika je posebna nauka i o tome nebi trebao svako (ne mislim na tebe vec uopsteno, da ne bude zabune) da iskazuje svoje misljenje ukoliko nije dobro potkovan poznavanjem prirode i drustva... Promijenjeno od sale_band (05.08.2013 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#196 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sale bre, opusti se... sta se cimas po ovoj vrucini. ne mora da bude sve strogi PS, nismo u armiji. Pisi kako hoces i koji ti jezik najvise odgovara, pa ako hoces i australijski, siguran sam da ce vecina ljudi ovde razumeti.
#197 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Ne mora ali je pozeljno
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Godfather
|
![]()
Za sve ove godine nisam video niti jednu ovakvu temu koja je izašla na dobro...
@ЂолеПФК Mlad si i naučićeš jednoga dana. Mogu ti samo reći jedno. Već godinama sam više Dj nego muzičar. Da bi postao dobar Dj, zaista dobar, a ne neki debil koji klikće play po softveru i drnda miksetu dok ne umre, potrebno je jednako vežbe i rada kao i da bi se postalo dobar muzičar. Već sam pisao sve ovo nekome ko je zapenio isto tako kao ti. Dok sam radio ozbiljnije žurke sa sobom sam nosio čak i master klavijaturu kako bih mogao lakše da odradim neke stvari. Dešavalo se čak i da sviram gitaru uz stvar koju miksam, i to uživo. Kada radiš remix pesme moraš da poseduješ znanje bar jednog prosečnog tonca, aranžera, kompozitora i naravno muzičara. Problem u svemu ovome je što se kao i među muzičarima pojavilo previše ljudi koji sebe nazivaju Dj-em ili kako već, a to svakako nisu.
#199 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nije ni dobro da bas sve izadje na dobro....
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Godfather
|
![]()
Biće da si u pravu...
Favoriti |
|
|