Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 28.08.2013, 19:00   #111
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandx Pokaži Post
Tačno tako. Ne posmatramo iz istog ugla. ,,Akcija" nije vredna rasprave. O ovome je već sve rečeno. Tranzit je izneo svoje ,,mišljenje" i obrazložio da ne želi da nagađa. O ovome možemo samo da nagađamo i češemo jezik jer se sa sigurnošću ne može zaključiti. Moje lično mišljenje je da nije ,,midi file" već namenski ritam sa ubačenim semplovanim harmonikama , pojačanim ,,delay" efektom kako bi zazvučalo. Ali ja to ne mogu i da dokažem, ne vidim načina. Zašto recimo odsvirano kolo nije završio u istoj harmonici ,,tepihom" već volume out ...? Ali ali ali... Ogrešio bih se kada bih rekao da sam siguran... Nisam i mogu samo da ,,nagađam". Ako neko dokaže, voleo bih da čujem čvrste argumente.
Uz duzno postovanje i tebe i tranzita, ali, na osnovu cega bih ja trebao zakljuciti da je vas stav relevantan u ovoj temi? Koliko sam shvatio, tranzit se ogradio i izneo je svoje misljenje a na nama je da ga prihvatimo ili odbacimo, dok ti iznosis tvrdnju da je "sve receno" ... Takav stav mi se ne dopada jer mi zvuci kao da mi kazes, "ajde cuti, sta ti znas"...

Ukoliko se u mojoj glavi mota bilo kakva misao o odredjenoj temi, to znaci da o njoj nije sve receno i moje je pravo da kazem to sto mislim, zato sam (smo) ovde, zar ne?

Sto se tice "argumenata" oko snimka, dovoljno je poslusati ova dva snimka i uporediti ih, ne instrumente koji sviraju vec melodiju.
Drugo, svako ko se iole razume u strukturu aranzerskog ritma ili stylea zna da je to u stvari obican loop midi sekvence i ne moze na jednom krugu da bude jedno, a na drugom, u istoj tacki, drugo... Tu se odlicno vidi sta je i kako uradjeno.
sale_band je offline  
Star 28.08.2013, 19:00   #112
namrgodjen
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
namrgodjen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ako je takav majstor zasto mi nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio: da pusti neku drugu obicnu dvojku koju ima i odsvira ovo kolo? A ignorise i ostale kolege i pravi budale od njih, oni ga pitaju jedno on odgovara drugo i to sve sa stilom onako smeskajuci se, e pa sit sam prevaranata i kompleksasa!
namrgodjen je offline  
Star 28.08.2013, 19:01   #113
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od namrgodjen Pokaži Post
Pa vec sam to napisao, citaj malo pazljivije. To ti dodje nesto kao uporedjivanje otisaka prstiju...uostalom ko dobro cuje i ko ima uho ne treba mu nikakav program i usporivac!
Nisi napisao si ,,Ako se ubaci..." nagađaš, da li neko ima osetljivo uvo ili apsolutni sluhista, ni to nema veze sa zaključcima, sama nagađanja i klevetanja. Jesam za to da se istina sazna ali shvatićete da nema načina da argumentujete. Nije lepo mazati i lagati ali smešno je što na osnovu vašeg ličnog mišljenja bez ikakvih argumentovanih dokaza donosite zaključke. To mogu biti isključivo Vaša mišljenja i ništa više od toga.
Star 28.08.2013, 19:04   #114
namrgodjen
Početnik forumacije!

Standard

E pa ja sam uporedjivao konkretno u soundforgu mada stvarno nema potrebe vidi se iz aviona, to sto ti ne vidis jbg tvoj problem, ili recimo kolega Zeljko sta ce covek, u nekom drugom je svetu ljuti se za svaku sitnicu koja mu se sugerise zato sam i prestao da komentarisem njegove teme, al opet covek se trudi da odsvira i ne podmece laznjake, sa te strane mu dizem kapu, a to sto nije bas tehnicki potkovan i sto ne moze da prepozna stvarnu svirku od laznjaka to je takodje njegov problem
Dodato:
Molim ljude koji nisu skidali ovo kolo i nikada ga nisu svirali, ili koji ga prvi put cuju u zivotu, kako vidim dosta njih i ne zna naziv ove numere, da ne komentarisu ovu temu

Promijenjeno od namrgodjen (28.08.2013 u 19:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
namrgodjen je offline  
Star 28.08.2013, 19:06   #115
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od sale_band Pokaži Post
jer mi zvuci kao da mi kazes, "ajde cuti, sta ti znas"...
Sale - Nije tako. Izneo sam i ja svoje mišljenje. Jednostavno ljudi nema osnova da se stvar razreši. Mogao je da mutira harmonike u namenskom i da ih usput odsvira dok ide varijacija... Napominjem ,,mogao je", moje je mišljenje da nije i izneo sam ga veoma teško ali to je samo mišljenje koje nemam načina da dokažem. Ničiji sud ne korim, ali bih voleo da čujem konkretne argumente , to je sve.

Kao što je ,,namrgodjen"rekao kada bi usporili, pa je li je usporio,.. nije opet samo nagađanja i mišljenja.....
Dodato:
.
.
Pitanje za sve ( osim za ,,namrgodjen"), da li se može downloadovati snimak da probam i ja da usporim?

Promijenjeno od rolandx (28.08.2013 u 19:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline  
Star 28.08.2013, 19:08   #116
namrgodjen
Početnik forumacije!

Standard

Mogao je, ali nije! Kasne mi odgovori, vec sam napisao da sam proverio u sounforge.
namrgodjen je offline  
Star 28.08.2013, 19:09   #117
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ej druze namrgodjen znas koliko mi je zao sto ti neces komentarisati moje snimke a i rekao bih ti ja ko ti je u nekom drugom svijetu samo necu ovdje jer bih samo dobio ban a to nije vrijedno tebe,tako da ostavi se ti meine nisam ti nista rekao da bi meine uzimao u Usta..Poz
zeljko je offline  
Star 28.08.2013, 19:10   #118
sale_band
6. sekretar SKOJa

Standard

Ja sam vec pisao ranije koji su delovi u ovom demu odsvirani "live" a koji nisu... Ne mogu sada ponovo da preslusavam snimak.
Uporedjivao sam oba snimka i tvrdim da su identicni fajlovi u pitanju, sto sam vec ranije rekao, steta samo sto je ovaj drugi uradjen na brzaka pa su harmonike za oktavu preniske inace bi bilo mnogo lakse uporediti.
sale_band je offline  
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post:
namrgodjen (28.08.2013)
Star 28.08.2013, 19:11   #119
mladenkom
Ovaj baš voli da kuca

mladenkom's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Chicago,Il
Godina: 39
Downloads: 979
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 38 puta u 36 Postova
Instrumenti: Edirol pcr500,VST instrumenti...
mladenkom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mladenkom pošalji poruku preko Yahoo! messengera mladenkom pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja sam upitao pre 5-6 strana da li je terca nasnimana ili odsvirana u realnom vremenu,jer mi je u pojedinim delovima cudna.Ne dobih odgovor.
Sledeći član vam se zahvalio mladenkom za ovaj koristan post:
namrgodjen (28.08.2013)
Star 28.08.2013, 19:12   #120
sale_band
6. sekretar SKOJa

Standard

Imao sam i ja negde ovaj ritam, ali ne mogu ga naci... Ali, iskopace ga Bili, ja ti kazem
sale_band je offline  
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post:
namrgodjen (28.08.2013)
Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije