Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 28.08.2013, 22:05   #8
sinisa35
Drugar foruma

sinisa35's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: banjaluka
Downloads: 790
Uploads: 32
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: klavijatura,harmonika,gitara
Interesi: racunari,studija,audio programi,vst,itd itd
sinisa35 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

imam sta postaviti zato i predlazem a vjerujem da imaju i jos dosta kolega.ali da ne postavljam u rubriku demo snimci jer to nisu demo snimci.a nemojte odmah crniti sve toliko pa danas gotovo ni jedna svadba,krstenje itd ne ide bez kamermana i jos pitaju da se spoje na tape izlaz sa miksera da imaju i iz sale snimak i sa miksera zvuk da poslije edituju.pa otkud onda po youtube onoliko snimaka uzivo nasih kolega muzicara ako je sve tako crno nekvalitetno zuji bruji itd.nije mi jasno zivimo u 21 vijeku kupuje se najsavremenija oprema tehnika najskuplje klavijature razglasi a kad se predlozi da se postavi nesto sto je svirano na toj opremi ''los kvalitet,bruje gitare,nista se ne cuje itd itd'' .pa jel nam se sva muzika svela da aranzer prikljucimo u cubase ??

ajde kolege opusteno ako ima neko nesto konstruktivno i bez prepirki da se i ovo ne pretvori kao i ''fajlasi grrr '' procitao sam ga i u potpunosti se slazem sa svakim postom kolege Tranzit.

ako se ne slazete sa ovom idejom nek ide odmah u lock i gotovo sve 5
sinisa35 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije