Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 30.08.2013, 11:41   #2041
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nisam ja izmislio to pishanje uz vetar.... Ovo se juce desilo posle 100 godina da mi traze "normalno" inace ,svi sto je narucuju hoce da je cuju,ali brze...i ajde sad...ako sviram normalno ,smaraju se i bune se ,svi hoce veselo... Tako da, kazem... Sve ja to znam i postujem... Ali sam video da nema vajde od prevaspitavanja ljudi po veseljima.
Star 30.08.2013, 11:57   #2042
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Potpuno te razumem druze.To sto ti se desilo da posle 100 godina traze da se pesma odsvira na pravi nacin bi trebalo da predstavlja pravo zadovoljstvo i osvezenje a nikako smaranje i davljenje.Ovo pokusavam primeniti prvo na sebi a to savetujem i drugim kolegama.
Ne treba mi nikoga da prevaspitavamo,treba mi muzicari da budemo malo vaspitaniji a lako ce to vaspitanje preci vremenom i na publiku.Nije fazon da sve skenjamo,treba ostaviti nesto i buducim generacijama,a ovo vazi ne samo za muziku vec i daleko sire...
Boban010 je offline   Reply With Quote
Star 30.08.2013, 12:49   #2043
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Vex, naravmo da cu da reagujem na pisanje muzicara da ga "smara" Vranjanka u originalnom izvodjenju i da preferira Vranjanku u rumbi. Nisi ti ni prvi ni posljednji od koga sam to cuo. Imao sam prilike da cujem i "U lijepom starom Visegradu" u rumbi i desetine slicnih mutanata. Mislim da je Boban sve napisao sto se napisati i reci treba, a tvoje price o "terenskom radu" i "studijskom radu" s tim nemaju nikakve veze. Na kraju, mi sami dopustamo da nas publika pravi majmunima, a onda se zalimo i kukamo. Ne stajem ja tebi na muku, nego ti, odnosno muzicari, sami sebi stvaraju tu muku. Tek za tvoju informaciju, nemoj misliti da sam se ucahurio u nekakvoj studijskoj reziji i ne izlazim iz nje, mnogo vise imam veze sa tim "terenom" nego sto mozes i da zamislis. Skranavljenje je muzike svirati Vranjanku u rumbi, koliko god to neko tamo trazio. Nije mi uopste cudno sto to publika trazi, u odredjenim momentima jednostavno moramo uraditi nesto sto nije bas za pohvalu, ja se samo cudim da je i muzicarima takvo sviranje draze, bar prema tvom pisanju. Pogotovo me to cudi cuti od tebe, s obzirom da vrlo visoko kotiram tvoje sviranje i uvjeren sam da si odlican muzicar. Valjda ne treba da te citiram, bilo je to samo prije tri, cetiri posta.

Promijenjeno od tranzit (30.08.2013 u 12:53 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 30.08.2013, 13:07   #2044
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ja to sve razumem, meni je to sve jasno, i sto ti pišeš i sto Boban piše... Nema tu sta da se objašnjava... I ja sam svestan svega toga... I cinjenica je da se zastranilo na tom polju. Ja lično izbegavam Vranjanku i ne sviram je nikako ako ne moram... I sve mi je posle 15 godina tezgarenja jedno kako cu je svirati... Mogu je svirati u originalu, mogu u rumbi, mogu i u dubstep varijanti ako treba... Udovoljavam svima, i ko postuje kulturu i ko hoce da se veseli i ko hoće remix ali kad se neko izivljava za sitne pare, trenira ti zivce na svirci, da par puta trazi jednu istu pesmu, pa presedne mi i Vranjanka i sve pa moze da bude najbolja pesma na svetu.

Sent from S⁴
Dodato:
A da dodam, konkretno, sa "Visegradom" se nikad ne bih zezao.

Sent from S⁴

Promijenjeno od Vex (30.08.2013 u 13:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Vex je offline   Reply With Quote
Star 30.08.2013, 13:15   #2045
romario
Stvarno kod kuće

romario's Avatar

Registrovan/a dana: 22.12.2004
Mjesto: Vinkovci
Godina: 53
Downloads: 1946
Uploads: 8
Rekao HVALA: 113
Zahvalili mu 111 puta u 107 Postova
Instrumenti: cantus IV
romario befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
romario pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mali je korak između Vranjanke i Višegrada
romario je offline   Reply With Quote
Star 30.08.2013, 14:08   #2046
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Izašo mi čir ispod pazuha majku mu. Već 4 dana ga trpim. Dala doktorica prvi dan antibiotike i rekla da ako se ne otvori da dođem danas. Bio sam i nožem ga je rasjekla,umalo se nisam onesvjestio od bolova. Sad je bolje.
smuchac je offline   Reply With Quote
Star 30.08.2013, 14:30   #2047
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uh, i ja sam imo jednom ispod guzice, nema ništa gore... Kad sam ga napokon istisnuo, bilo mi je bolje nego da sam svršio

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
sale_band je offline   Reply With Quote
Star 06.09.2013, 11:24   #2048
dado123
Vredan član društva

dado123's Avatar

Registrovan/a dana: 07.02.2008
Mjesto: vitez
Downloads: 1172
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijatura/gitara
Interesi: muzika!!!
dado123 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dado123 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

moram da se žalim inace ce mi cir puknut opet majko moja kakvi sve mladenaca ima kaže ovako hoce repertoar starogradske zabavna tamburaska narodna stara naravno i ja kažem može međutim salju spisak svojih pjesama koje smiju koje nesmju kaže evo samo par primjera da neduljim može:mile voli disko,hajde da se volimo,duge noge,mi se volimo.kad sam djecak bio, kaže nemože pazi sadut me zove moram poci,sta je to u tvojim venama,pozdravi je pozdravi,ćaše od kristala.kad cujes tambure,na kraj sela cađava mehana,jutro je bekrija mislim sta je pisac htjeo da kaže majko moja mila uhhh......
dado123 je offline   Reply With Quote
Star 06.09.2013, 11:56   #2049
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Konkretno, ja sam jos neiskusan pa bi i meni takvo sto mladenci napakovali bez problema. Medjutim, imam nekolicinu kolega koji to na ugovaranju svatova razjebu iskustvom samo tako. Dodje mlada i tako spisak donese, onda ovaj baci pricu lijep spisak skroz, svaka vam cast ovo je odlicno, ali ipak mislim... I tako se izbjegnu komplikacije i za muziku, a najcesce i za mladence koji tako uniste sebi svatove.

Dell je offline   Reply With Quote
Star 06.09.2013, 12:19   #2050
neconix
KRVAVI

neconix's Avatar

Registrovan/a dana: 21.10.2006
Mjesto: Žabalj
Godina: 46
Downloads: 1070
Uploads: 1
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 42 puta u 38 Postova
Instrumenti: PA2 & XP-30 & Superior 2
neconix befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
neconix pošalji poruku preko MSN messengera neconix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@dado123

Moj bend dobija stalno takve zahteve,nista to nije cudno,naviknes se vremenom...

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije