|
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 37
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Znam da ces se nasmijati , ali ja ne namjeravam da tezgarim to je meni hobi nisam ni neki vrhunski muzicar. Recimo meni se jako svidjela Y T2 ali nisam imao matarijala pa sam je prodao ovde je tesko bilo doci do dobrog seta kupio sam sebi onda pa800 ucio vjezbao i imao porodicnih problema pa sam je morao prodati. Sada polako sam se oporavio financijski pa zelim se vratiti u hobi. Citao sam jako mnogo o ovoj klavijaturi ali nisam jos dosao u kontakt sa njom. U nekom casopisu sam citao da pa900 ima jako dobru tipku i da je super kljava koja ce se daleko prodati; ali sve su to misljenja stranih korisnika jer nasa misljenja i upotreba instrumenta(balkanska) su slicna. Zato i pitam ovde samo nerazumijem jer bas niko nije kupio ovaj Instrument do sada, ili ljudi jednostavno ne zele da mi napisu. Pa600 je fina spravica za hobi ali npr nema vokalizer i npr kada Nova se da Naci za 800€ sad vec pa koliko ce biti polovna za 5 godina. Znam ja da je najbolje probati Instrument sam ali ja bi morao 200km voziti do neke trgovine gdje ima pa900 izlozen za probe pa da probam zato pitam ovde nema tu valjda nista toliko lose....
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|