|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
tako sam i mislio odlicno.
jos veoma nesto vazno, sto koristim mnogo na g1000 a to je dinamika klavijature cele, koliko pritisnem dirke toliko se cuje sva pratnja ? sledece varijacije druma? to mi je live ono ajde sad svi vi pevate, i ostavim od celog druma samo kick , imaju 4 varijacije na g1000 ii ovo isto podesavanje midi set, ovamo ih ima 8 npr na prvi midi set 1, svira celi roland, na drugi midi set 2 mi je samo da iskljuci drum iz njega a salje midi u triton rack i iz njega se cuje samo drum, msm to mesanje postavki midi out in ? tu je stvarno na g1000 sve podesivo,, jer nekad bi ja iz semplera pozvao svee da ide mislim da nemam vise pitanja osim da dolazim da probam.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama ne probaj, nego kupuj, a taj Triton Rack mozes eventualno zadrzati radi terci i bas veoma rijetkih sound programa koje BK-9 nema... mada je vrlo tesko pronaci te sound programe. Jednostavno sve je tu i u veoma dobrom kvalitetu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (05.09.2013) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 430
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Isto ima 8 midi seta, svaki od tih setova se moze linkovati u performance.
Ima dynamic arranger (dinamicki aranzer) od poslednjeg update-a. Moze se namestiti na D-Beam kontroli da ti iskljuci sve osim bubnja, sve osim bubnja i basa, samo bubanj da iskljuci...i razne kombinacije. Takodje, moze se tasterom center cancel dok ide ritam ostaviti samo bubanj... Ja nisam u Beogradu ali mogu ti proveriti da li u radnji imaju klavijaturu da probas. Zar nemas negde blize? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | branoy (05.09.2013) |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Trebalo bi da ga ima negdje blize u Bosni.
Promijenjeno od tranzit (05.09.2013 u 11:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
aha, ,pa ja sam u Samcu na granici sa HR , na po srede sam izmedju Beograda i Banjaluke, svi autobusi prave pauzu po sata kod mene ti sto voze za Bl .. a ne ide mi se do Bl, pre bih dosao do Bg jer imam tu i svojih dosta, pa obidjem ujedno i njih, i voleo bi probati i orjental verziju, cisto da prelistam one ritmove, al super ako kaze tranzit da to sve vec ured ima u bk9,
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako je,prvo probaj pa onda odluci jer posle j..nja nema kajanja.
Uzgred nema Bk9 ono sto ima Bk5 OR,to jest nema osam krucijalnih setova bubnjeva bas za tursku muziku:TR-drum kit,TR-perc kit,Sharkyjat kit,3 Khaligi seta i jedan Khaligi mix kao i Magherb kit... Jos nesto unapred da znas kako se ne bi razocarao,komfor u radu koji si imao na G1000 nikada neces imati na BK9,a ipak verujem da ces ga kupiti i drago mi je zbog toga. Neka je sa srecom,pozzz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
G-1000 jeste komotna klavijatura za rad,nema boljeg resenja za brzo rukovanje klavijaturom.
E sad ko ne zeli da menja nacin upotrebe klavijature taj ne treba ni da menja instrument. BK-9 nema uopste slicnosti sto se tice rukovanja kao sto je na G1000. To jeste problem uvek kada se pojavi nova klavijatura i mora covek uvek da nesto menja na nacinu upotrebe.Do toga se vremenom dodje ali dok se ne dodje do tada nije lako.
![]() |
Favoriti |
|
|