|
![]() |
#891 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ne bih da ispadnem glup, ali, šta ti znači "animir" Tita ti??
![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Animir muzika je sviranje bez pevanja poznatih melodija.Nekada se u restoranima
obavezno svirao prvi blok koji se zvao animir blok.Drugim recima to je samo intrumentalno izvodjenje neke kompozicije. "partije mi" ![]() ![]()
![]() |
#893 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
"Animir muzika" je bio uobicajeni izraz za evergeenove koje je orkestar izvodio uvijek u prvom bloku ili u prvih sat vremena, a ponekad, zavisno od restorana i duze. To je ovim mladjim generacijama muzicara sasvim nepoznato jer se uglavnom odmah krece direktno u bubrege, sa Turbo Folkom i to sa 3kW u 20 kvadratnih metara, inace gazda mijenja muziku. U tih prvih sat vremena su gosti uglavnom vecerali pa je ta animir muzika bila dobra podloga. Nesa pripada starijoj i iskusnijoj generaciji muzicara koja je, na svu srecu, osjetila sta znaci svirati u orkestru bez ikakve automatike, a i na mjestima koja se potpuno razlikuju od aktuelnih prostorija u kojima se svira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma Nesa je stara Kuka i majstor svog zanata.Poz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | nesaband (31.08.2013) |
![]() |
#895 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Evo svezeg materijala,opet je midi sredjen u Rolandu BK-5 i meni se mnogo dopada kako sam fajl zvuci.Ja sam se malo potrudio i mislim da sam solidno otpevao na moj nacin,naravno ne kao Saban Saulic ali moze da prodje.
Svaki komentar je dobro dosao. ![]()
![]() |
#896 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Smekerski kao i do sada.
Evo ovako,druze moje neko vidjenje i ukus.Sto se tice pevanja,vec sam rekao smekrski ,tacno(posledica dugogodisnje sviranja,jer sam uvek tvrdio da kada sviraci predju u pevace da to biva u vecini slucajeva mnogo dobro),boja glasa,topla i koja se meni dopada,mozda bi izgovaranje trebalo biti na momente jasnije,ali mozda je to do snimka. Sto se tice "malog lava"i onoga sto izlaxzi iz njega,odusevljen sam basom,licno bih malo u delu gde pevas smanjio harmoniku i za nijansu pojacao tambure i za nijansu dobos na bubnju,ali to su vrlo mali detalji.Sve u svemu odlicno je to i vise nego odlicno!! Da napomenem,pre par dana sam isprobavao od mog drugara BK5_icu (nas kolega mu je sredjivao) opasno dobro zvuci!!!!!Bila je kraj jedne mnogo nahvaljene klavijature ali ono sto je izlazilo iz BK i te klav nije se moglo meriti veruj mi.Necu da kazem koja je klav bila u pitanju da ne bih izazvao bur!! Naperd matori i samo "bildaj"!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | nesaband (12.09.2013) |
![]() |
#897 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Nesaband
Postao si pravi lenjivac,batali bre fajlove,tek treba ti i ja da sviramo,ne sme da te mrzi! ![]() Sto se pesme tice nema tu mnogo sta da se pricha,malo samo osvetli glas ekvilajzerom i to je to!Pozdrav druze! p.s.Ti kad bi uzeo PA600 batalio bi da svirash nego bi bio DJ Shone! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Necu da sviram za male pare,bas me briga da sviram,bar ono sto ne moram.
![]() Sviram samo kad vidim pare,e onda sviram bolje od Kemisa,Kodica,Baneta Vasica, Mise Mijatovica zajedno. ![]() Kad vidim da ima para nista me ne mrzi,ovako kad dodju i pitaju me jel imam tu pesmu ja se tako i ponasam pa im kazem IMAM i znam da od tog nema leba pa onda pustim fajl i pevam.Sto da se mucim za dzabe. Glas mi je za sada najveci problem da podesim.Kad snimim imam utisak da se sve lepo cuje,e kad konvertujem onda primetim i ja greske.Ali za ovu boraniju kojoj sviram i ovo je odlicno. Dodato: da....za to da budem D.J.ej dovoljan je i BK-5 posto sam sve lepo spakovao i znam gde mi je sta. ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (12.09.2013 u 16:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Super pjevanje i sviranje bravo Neso.Malo mozda preglasan bass i harmonike u odnosu vokala.Samo da pojacas jos glas mozda ili da ovo dvoje smanjis,jer mi nekako bass probija u slusalicu a valjda me ne lazu ove Bayerdynamic Dt 770 Pro Koje Imam.Inace za 10.i sviranje i pjevanje.Poz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | nesaband (12.09.2013) |
![]() |
#900 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Ne lažu Beyerke i ja sam stekao sličan utisak na mojim ATH M-50
![]() ![]()
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | nesaband (12.09.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|