|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Nije to toliko lose ali se ipak vidi da se stedelo na materijalu .Nije plastika ni izbliza onako robusna kao sto je na pa-800 i nekim ranijim modelima,ali kao sto sam ti rekao zbog toga je verovatno i laksa za 3 kg od pa-800 sto nije malo. Uz pazljivo ophodjenje prema njoj neces biti nikakvih problema ali ako kojim slucajem spadne sa stalka nisam bas siguran kako ce se to zavrsiti
Ovo ti ne pricam napamet vec zato sto sam bio prisutan pri otvaranju te klavijature radi poplicavanja dirki i video to uzivo. Kao sto sam ti i u predhodnom postu rekao ,kupovinom ove klavijature imaces osetan tonski napredak u odmosu na pa-800 ,ali definitivno je klavijatura malo losije izrade. Pitao si za prekidace i tastere na klavijaturi,oni su gumirani (ako mogu tako da se izrazim) nisi plasticni kao na pa-800 pa mislim da sa njima nece biti vecih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@fica71
Dakle imaju li dirke opruge ili je to samo plastika koja se savija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 38
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Bi i mene interesovalo jer koliko sam ja shvatio na korgpa.com tipka je ista kao na pa1x a to je extra tipka naravno stvar ukusa
Dodato: Moze li se na aswign. Switch tri tipke staviti odvojeno na jednu sinhro start na drugu sinhro stop ili na skracenicama postoji samo zajedno funkcija za start i stop? Promijenjeno od mladen.lav (12.09.2013 u 15:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Zaista ne znam te informacije jer je to klavijatura od mog kuma,znam da mi rekao da imaju tegice na dirkama ali da ih je on ipak poplicio jer mu tako odgovara,fabricka postavka mu nije odgovarala.
Sto se tice start stop mislim da nema tu opciju dodeljivanja ali mogu da proverim pa da javim Dodato: Znam da u kontrolama mozes na papucu da dodelis start-stop ali onda papucu moses koristiti samo u tu svrhu. Promijenjeno od fica71 (12.09.2013 u 16:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fica71 za ovaj koristan post: | mladen.lav (13.09.2013) |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Kako ne znas a kazes bio si prisutan kad su otvarali klavijaturu!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne znam cemu takav ton,hoces da kazes da ja lazem . Bio sam prisutan i video sve to ali me dirke nisu zanimale jer da citas lepo moje postove video bi da sam dugmetarac i iz tog razloga nisam obracao paznju na dirke .
Zaista nekim ljudima ovde ne treba nista objasnjavati ,jer sve sto kazes docekaju na noz bez ikakvog povoda. Dodato: A da ne mislis da lazem evo ti i dokaz da je klavijatura jos 25 avgusta stigla u Valjevo iako je nije bilo nigde u prodaji. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Promijenjeno od fica71 (12.09.2013 u 17:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 38
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Ima nas svakakvih nemoj se nervirat tebi druze hvala puno na pomoći jako sam ti zahvalan i prihvatam dalja mišljenja i utiske o intrumentu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.07.2012
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa1X ima jednu od boljih dirki..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.07.2015
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav ljudi.
ja sam se tek ukljucio pa izvinite ako upadam kao indijanac ![]() prodao sam korg pa80 juce i sad razmisljam da kupim pa900, ali me je pokolebao kolega koji mi je rako da midi fajlovi ne izlaze ni blizu kao na pa80 (sto sam i probao i neke su dobre, a neke zvuce kao sa igracke) interesuje me da li se to moze ustimati, a vjerujem da moze jer je novija i bolje klavijatura, i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Kolega koji ti je rekao da midi fajl ,,bolje izlazi" na Pa80 nego li na Pa900 ima ozbiljno oštećenje sluha. Možda zato što Pa900 ( logikom) ima savremeniju sintezu zvuka, te pored midi fajlova reprodukuje i MP3 fajlove... Isti midi fajl će na obe u najboljem slučaju zvučati ,,isto" . Zvuk midi fajla tj razlike u zvuku se proveavaju preko ozvučenja ( ili slušalice)... Zvučnici na njima nisu istog kvaliteta i izrade. Da ne bi bilo onih kulinarskih izraza da na nekoj ,,izlazi" ,,masnije". Nikako razlika u zvuku neće biti tipa metalofon i simfonijski orkestar ... O moj Bože....
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (03.07.2015 u 12:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|