|
![]() |
#30 | ||||||
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sa predjemo na temu:
Citat:
bolje od one sto sam ja samplirao. Zavisi u kakvom se aranzmanu u ritmu bubnjeve nalaze. Morate znati da jedan glas ne zvuci isto u svakom aranzmanu. Ima puno faktora tu, sami MIX, Efekti, Glasovi koji su sa njime zajedno i sve. Citat:
al ako je to tvoj ukus u redu je a ako je to navika zasto svaki ostali koriste taj bas onda je smesno i zalosno. Neke BASSove fabricne na PA800 se daju odraditi da padnes na guzicu. Citat:
znam staviti po koji WAHWAH ili neki drugi AMP efekat i bude bolje. Citat:
ne moze dati. Po mome sam otkrio da mi se 4 BANDNI vise svidja od 7. Citat:
blok u drugi blok a to ti je ono desno izmedju oba efekata gde ti je SEND FX D TO C. Ako u STILY ne koristis neki MODULACIONI ili DINAMICNI Efekat najlepse je u block A i B staviti 2 razlicna Reverba i onda oba dodavati po trakama, jedan kratak i jedan duzi. Citat:
radis i stavi jos jedno pravilo, nikad ne paniraj skroz levo il desno, sjebe svu sliku. Kick, Snare i Bass nikad da se ne maknu od sredinu. Ima jos puno toga tu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
||||||
![]() |
Favoriti |
Oznake |
namestanje, ritmova |
|
|