|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2071 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
To ti tako vidiš i gledaš, ma gostima je bilo super veruj mi.... Šta zna dete šta je 100 kila. To bih i ja rekao za sebe ( petak - Aqua Cafe u NS) ... humanitarna svirka je bila u pitanju, ali kada sam pitao moju gospođu koja je bila tamo, kaže bilo je super ( ocenjujući repertoar a ne samu svirku ). Gledaj to sa vedrije strane, svaka sledeća će ti biti super naspram ove
![]()
![]() |
#2072 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Sinoc je bio jedan od onih momenata kad bas nista nije bilo kako treba... Stisnem mol, cuje se dur
![]() @rolandx Moja ekipa je sinoc bila kod mene na svirci i niima je bilo super! Jos me oni posle zezali da sam jako ozbiljan dok sviram, a ja ne znam gde udaram ![]() ![]()
![]() |
#2073 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Poznat osjećaj. Pogotovo kada je zasićenost zraka mlatimudanima prevelika u kafani ili gdje već sviraš pa ti kao sviraču ništa nije dovoljno dobro i to te muči cijelu večer pa ti sve krene nizbrdo... Drž se, iduća svirka će sve popraviti, ti ćeš biti isti a zvučat ćeš sam sebi super kao i sinoć što si zvučao samo nisi to znao na račun tih nekih faktora oko tebe koji su te s*ebali. Pozz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Vala bas!
![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]() Citat:
A sto se tice muzicara koji "potkivaju", ima ih .... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hahahahaha
![]() ![]()
![]() |
#2078 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Beronjan bolan sve je to dobro! Uvijek ce se naci netko kome neces valjati i trazit ce ti dlaku u jajetu, al u sustini cim si ti pripremio pjesme i drzao se redosljeda mora to dobro zvucat!
Ja sam nedavno prekinuo suradnju sa bendom jer ne mozes sa svakim raditi, hej odradio svadbu 400 ljudi i jedna moja jedina greska sto sam slucajno sa disco ritma prebacio na neki drugi(kad sam odabrao boju u performanceu povukla i ritam) ali sam brzo vratio! I kao mladozenja nije bio zadovoljan(tako pjevac rece) zbog toga bla bla bla a cijela vecer bila odlicna! Dao momcima sto savjeta oko razglasa, isao i zvao ljude koji se malo profesionalnije bave sa ozvucavanjem za savjete(kazu znali smo mi to sve i bez tebe, a kad sam vidio kako spajaju razglas 4ohma+8 ohma u jedan kanal i tako isto 4ohma+8 u drugi, pa dobro pokacala nisu izdusila), nosio svoje pojacalo u svadbu. Ali najjaca stvar sviramo neku pjesmu (meni monitoring uzasan i ne cujem nista a crown xti 4000 clipa li ga clipa) pitam ja gitaristu odakle svira kad ono paff kaze meni ne znam i vidim ja smanjio se i ko fol svira. Ja samo sto nisam opalio glavom u klavijaturu kad sam to vidio. I naravno sve su se njihove greske pribrojile meni kao ja kriv... Da ne sirim dugo bilo je tu jos svasta nesto sto se meni pribrojilo a uopce nema veze samnom... Da ne govorim o stimanju razglasa iza kutija, totalno ne profesionalno i amaterski(stimaju vokale iza kutija), ja govorim treba se malo nasmijati u svatovima da budemo veseli, kaze pjevac nije to bitno tko je dosao nadrkan ne moze ga moj osmjeh oraspolozit hahahaa jos jedan -. Kaze mi pjevac na kraju mislim da ti nisi zasluzio ovu dnevnicu ja govorim to ti samo mislis, pokupio pare dao njima nogu i vec sutra sa starim pjevacem kojim radim dogovorio 10 svirki ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
![]() |
#2079 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Sinoć svirka, preko 300 ljudi... Ugodjaj do J....
Problem, došao "pevač" (samoproklamovana zvezda), pojačao se do oblaka i celu noć u "crvenom"... Jadni moji PRX615, sto puta su ih limiteri spasavali pri urlicima "'ajmooo, tokio, opaaa, itd..." Ne možeš čoveku objasniti da je prejak, a kad ga u pauzi smanjim, odmah dođe i pojačava se... Ne znam koji je k**** takvim tipovima... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ima leka i za takve ;-) dajes mu stalno više intonacije za stepen, stepen i po pa ce ili da batali ili da se smiri ;-) :-D
Sent from S⁴
![]() |
Favoriti |
|
|