|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Za sta tebi konkretno treba taj laptop, koja bi bila njegova prioritetna upotreba ? Mislim da ti je sasvim jasno da za taj novac, koji si namjerio da izdvojis za Laptop, neces dobiti uredjaj koji ce moci bilo sta ozbiljnije (a ni neozbiljnije) da uradi u audio domenu, pa o tome ne treba ni razmisljati. Ono sto je Vaxter naveo u postu koji si citarao i dalje je na snazi, nista se bitnije nije promijenilo. Tu i tamo se pojavi pokoji model koji se izdvaja iz sivila prosjecnosti ali taj odmah i kosta bar dvostruko. U sustini za taj novac, bilo koji, odnosno bilo ciji Laptop, ce ti pruziti veoma priblizne performanse. Lenovo ce sigurno biti onaj kojim ces dobiti najvise za taj novac (nesto vise RAMa, mozda cak i posebnu graficku kartu...), Dell i Toshiba ce ti u tom cjenovnom rangu dati svoj najnizi segment, Sony neces ni naci za taj novac, HP je mozda zaista najbolji izbor, ukoliko nadjes u tom domenu od njih nesto malo bolje. U svakom slucaju, gledaj da dobijes Laptop na bazi bar i3 procesora i bar 4GB RAM-a, pa koji god da je brend, sem MSI koji bi trebalo da zaobidjes u najsirem luku. Nikada nisu znalki da naprave ni maticnu plocu, a kamo li Laptop. Inace, velike razlike u tom segmentu nece biti.
Promijenjeno od tranzit (04.10.2013 u 23:10 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | rolandx (05.10.2013) |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ja sam "imao" Acer TravelMate 8000 nekih 10 godina, maltetirao ga danonoćno, od muzike, igrica, programa...svega, radio je k'o sat, no međutim nakon 10 god. riknuo mi je grafički čip (ATI Radeon 9700 Pro), mada laptop i dalje radi bezprjekorno ali na vanjskom monitoru (mada mi sad samo sa chipseta čita 8 MB grafike, od bivših 128 MB RAM-a)
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (05.10.2013 u 01:01 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | rolandx (05.10.2013) |
![]() |
#3 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
DELL Ispiron 3512-1017 specifikacije: Ekran Veličina ekrana: 15.6" Rezolucija: 1.366 x 768 Format rezolucije: WXGA Tip panela: HD; LED Ostalo: TrueLife™ Procesor Klasa procesora: Intel Celeron Model: 1017U Broj jezgara procesora: 2 Frekvencija: 1.6GHz Ostalo: 22nm; 2MB Intel Smart cache; Ivy Bridge Matična ploča Čipset: Intel HM76 Express RAM memorija Memorija / RAM: 4GB Tip: DDR3 Frekvencija: 1.600MHz Broj slotova: 2 Popunjeni slotovi: 1 Maksimalna podržana frekvencija: 1.600MHz Napomena: Low-Voltage memorija Grafika Grafika: Intel HD Graphics Tip memorije: Deljena Hard disk / SSD / Optika Kapacitet diska: 500GB Interfejs: SATA Brzina obrtanja: 5.400rpm Optički uređaj: DVD±RW Mreža Wi-Fi: Da Mrežni standardi: IEEE 802.11b/g/n Model: Dell 1705 Bluetooth™: 4.0 Model: Dell Žična mreža: 10/100Mbps (Fast ethernet LAN) Priključci HDMI izlaz: 1 USB 3.0: 2 USB 2.0: 2 RJ-45: 1 Audio: 1x 3.5mm (izlaz i ulaz) Slotovi Čitač kartica: 8-u-1 Kensington security: 1 Kamera Rezolucija: 1 Megapiksel Model: HD Audio Zvučnici: 2.0 Mikrofon: Ugrađen Ostalo: Waves MaxxAudio 4.0 Tastatura Slovni raspored tastature: US Numerički deo: Da Baterija Tip: Litijum-jonska Broj ćelija: 4 Softver Operativni sistem: Linux Edicija: Ubuntu 12.04 (Precise Pangolin) Fizičke karakteristike Boja: Crna Masa: 2.25kg Garancija Garancija: 2 godine ![]() Ne treba praviti neku famu oko 250 evra za laptop ali recimo da je nekom 1000 kao meni 250 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ako nameravas da gledas filmove, koristis internet, office, snimas svoju svirku u stereo formatu, nemoj da trazis dalje. Bolje za taj novac neces naci.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milepsr za ovaj koristan post: | rolandx (05.10.2013) |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Tako je, za taj novac, tesko da ces naci ista bolje, sem da uzimas polovnu robu. Ukoliko ces ga koristiti za ovo sto milepsr navodi, onda nemoj dugo da razmisljas.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | rolandx (05.10.2013) |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Hvala vam ljudi svima, kupio sam DELL... dakle 3521-1017. Svaka Vam je bila na mestu i odmerena. EEeeeee šta bi ja bez vas . Pozdrav svima koliko vas ima! Sutra instalacija verovatno sedmice, postavih temu ali se dvoumim za osmicu... pratiću temu o osmici pa ćemo videti...
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Instaliraj odmah Win 8. Za to ima dosta razloga, a prije svega, ako ti ipak padne na pamet da ga iskoristis koliko toliko i za audio, sa Win 8 ces imati malo vecu efektivnost i moci ces izvuci nesto vise performanse. Ovo je u tom "granicnom" slucaju, kakav je kod tebe, veoma veliki dobitak, s obzirom da Laptop, koji si uzeo, nije neki poseban "Tarzan" u tom pogledu, te i najmanji prirast performanse mnogo znaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|