|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pokusaj jer ne kosta te nista. Na mom drugom kompu je neki slabasni dual core i 2 GB radne memorije i dva diska. Na jednome je Win 7 a na drugom Xp. Xp se dize duplo duze nego 7. Tako ce biti i kod tebe garant.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Windows 7 daleko manje opterecuje resurse kompjutera nego Win XP. Naravno da bi vise radne memorije bilo dobro ali ici ce i sa tih 1GB. Mislim da bi veoma pomogao sam sebi, da izdvojis desetak eura za jos 1GB RAMa. Jos bolje, instaliraj Win 8 jer je on jos manje zahtjevan ali gledaj da nabavis taj dodatni 1GB modul. Bilo bi dobro da je isti kao i taj sto je vec unutra. Win 8 ce pronaci sam sve potrebne drivere putem neta ako ih vec sve i sam nema s obzirom da je kompjuter nesto stariji. Obavezno uradi ono sa BIOSom sto sam ti savjetovao jer ozbiljno sumnjam da bi nekakav poremecaj u BIOSu mogao biti uzrok problemu koji imas.
Promijenjeno od tranzit (12.10.2013 u 13:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2012
Mjesto: Dublin
Downloads: 85
Uploads: 20
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA50,Roland E50
![]() |
![]()
Slažem se sa kolegom Tranzitom, Windows 8 će sasvim zadovoljiti potrebe Vašeg kolege.
Pošto i sam koristim Windows 8, imam samo pozitivna iskustva da podijelim. Možda mu u početku bude komplicirano oko Izbornika na Windows 8. Također je nekim ljudima čudno i zbunjujuće jer po defaultu Windows 8 nema "Start" gumb, ali se može skinuti sa interneta da Vam bude jednostavnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nista onda sutra idem probat ovo sta ste mi rekli! Sve u svemu zahvaljujem vam se na izdvojenom vremenu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|