|
|
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
![]() |
![]()
Evo nakon nekoliko odrađenih vikenda sa pa600,moram reci da sam blago razocaran prazninom zvuka koju daje.Mozda imam takav dojam,posto sviram i ketrona.Ne mogu dobiti tu punocu ritma nikako.Malo naivno sam mislio upotpuniti,obogatiti aranzerski dio svirke,ali vidim da nista od toga.Imam dosta setova kvalitetnijih za korga,i nakon jako puno podesavanja,raznoraznih kombinacija,pucanj u prazno.Pa jbte.ketron radi bez ikakvih velikih zahvata,prakticki iz trgovine na svirku.Mozda bih bio zadovoljan da prelazim sa pa50 na pa600,ali ovo mi je blagi šok.I sad sam zatečen situacijom,koristit cu ga poput tr-a,zbog par dobrih tambura i harmonika.I sad slusam pa3 kako radi,pa si mislim da bi trebao raditi 300% bolje s obzirom na cijenu,ali nije bas tako.Stvar je u tome sto mene osobno ne zanimaju razne tehnikalije i megabajti,itd....da se opravdavaju cijene uređaja.Iskljucivo me zanima sistem stani i sviraj,i ono sto izlazi van.Ako se mora potrositi pola karijere za ustimavanje takvih klavijatura da bi se priblizili soundu kakav bi trebao biti,mogao bih odmah u oglasnik,pa da si kupim g 1000,bez semplova i megabajta koji radi bolje za siću.Ali sto je tu je,dat cu mu jos koju priliku,dok se malo ohladim......
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korgpa600 za ovaj koristan post: | veselinovicvs (05.03.2015) |
Favoriti |
|
|