Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 22.11.2013, 02:24   #6
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Rekao sam ti da je signal slabiji na Aux izlazima jer su i oni sami slabiji od Main izlaza, a vjerovatno si na Main izlazima podigao malo vise onaj Trim Poti. Radi toga odmah dolazi i do razlike u levelu efekata jer oni direktno zavise od levela signala ali ne linearno vec logaritamski, tako da se nesrazmjerno vise stisavaju u odnosu na stvarnu razliku u levelu signala. Kada vodis signal mono, naravno da trpi efekat i to prije svega Hall jer mu nedostaje prostornost, koju jedino ima kada su oba kanala ukljucena. U tom slucaju si Hallu jednostavno "oteo" jednu stranu prostorije i radi toga je odmah tisi. Nisu to neke ogromne razlike ali su cujne. Nego, nesto drugo, zasto to uopste radis ? Znam da si objasnio da ti je lakse ali to je samo prividno. Na StudioLive imas Scene, zar ti nije lakse da napravis Scenu za takve prilike i jednostavno je pozoves kad zatreba, a normalno vodis signal iz Main izlaza.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije