|
![]() |
#41 |
Vredan član društva
|
![]()
Skinio sam one loops sto je kljucko postavio, raspakovo i probo otvoriti sa Daemon Tools i nije mu uspjelo, probo sam i snimiti na cd i opet ne radi.. Dal neko zna u cem je problem..?
|
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
|
![]()
Nisam još downloadao te loop-ove,al mislim da vam za to treba Awave ili neki drugi (slićan) program za konvertiranje semplova,zato što je to AKAI CD DISK,to je drugačji format od ostalih cd-a.Tu neće pomoć ni Daemon Tools ni Alcohol 120%,niti Nero.
Možete uploadavati i na: Članak 15. pravilnika ;-) Max upload je 250MB po fajlu,a čeka se samo 10 sek za svaki sljedeći download.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od kreso (07.02.2008 u 10:12 sati) |
![]() |
![]() |
#44 |
Banovan!
|
![]()
sa awave tek nece ici nikako probao sam nije fora cim otvoriti vec je fora sto je zip ostecen barem ja mislim da je do tog, drugo je sad da se moze otvoriti taj fajl pa sad da nemozes otvoriti extenziju ....mico tvoje je ok ima matrijala za iskoristiti:-)
|
![]() |
![]() |
#45 |
Vredan član društva
|
![]()
Podignut cu jos,trenutno vadim lupove iz darbuke oni su jos kvalitetniji od ovih,treba vremena da ih sve konvertujem kad bude gotovo postavit cu ovdje linkove.pozdrav
|
![]() |
![]() |
#46 |
Veteran
|
![]()
BTW ako vam ne radi ono što je KLJUCKO stavio ona tri linka,ovo su linkovi stavljeni na istu šemu samo što je ovo moje konvertirano u WAV format,nije potreban nikakav konverter za ovo.
LINKS: Stavite to u download centar. Funkcija UPLOAD RAR pass: toxic (to vam sad ne treba)
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od kreso (07.02.2008 u 10:14 sati) |
![]() |
![]() |
#47 |
Banovan!
|
![]()
Hvala mnogo vingula na trudu. Ovo je ispravno pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 182
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
A ko ima pa 80 ovo mora da snimi na flas card?
|
![]() |
![]() |
#49 |
Godfather
|
![]()
Dakle, da li ste vi normalni?
Kljucko, da li su ti fajlovi otvoreni, ili sa placaju? Ako je piraterija, ne znam shta da ti kazem... Tema leti zasigurno, ako ne dobijem odgovor ubrzo.
#50 |
Banovan!
|
![]()
ko ima problema sa ovim sto je klucko postavio nek poslusa pjesmu i bice sve ok.
Promijenjeno od kreso (07.02.2008 u 10:15 sati) Razlog: da sajt neizgubi smisao |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koke, live |
|
|