|
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
mora da stoji na kraju .set koliko ja znam. inace ce klavijatura da prepozna to kao obican folder i mozes samo da ga otvoris. probaj da dopises .set pa onda probaj ucitati.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | icceman (04.12.2013) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Bio je problem u ekstenziji, kad sam dodao .SET ucitao sam setove. E sad, imam pitanje u vezi ritmova i boja, koliko sam uspeo da shvatim citajuci iz prethodnoh tema moguce je ritmove i boje sa setova zameniti sa fabirckim tj. fabricke izbrisati a ove staviti na njihovo mesto? Jel bi mogao neko malo da mi pomogne oko ovoga? Promijenjeno od icceman (04.12.2013 u 23:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Na klavijaturi odeš u MEDIA, PREFERENCE....i zatim makneš kvačice sa Protect Factory Style...u biti...makni sve kvačice....
Zatim odeš na Load, i odabereš set i ritam koji želiš učitati. Odabereš ritam, i zatim ti izbaci, i ponudi..kompletne banke ritmova....znači npr..Ballad, Rock, Dance...World1, World2...blablabla....ti odabereš banku, pa ti onda izbaci i sve ritmove koji se nalaze u toj banci. Jednostavno odabereš mjesto na koji želiš usnimiti i staviti novi ritam...i to je to.. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: | icceman (06.12.2013) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.12.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ma svaka cast, ovo me upravo zanimalo kako da zamjenim fabricke ritmove i boje. HVALA
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|