Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 05.12.2013, 21:45   #7
milance89
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.12.2013
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 0
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Klavijatura
Interesi: Sve po malo
milance89 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milance89 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od branoy Pokaži Post
zasto ne moze u styl works ? msm ne radim sa njim nista osim nekad ako neki midi song pretvorim u styl, al mora postojati opcija u styleworks MIDI OUT? i onda midi u klavijaturu, iz nje na razglas, a u styleworks pustas ritmove i preslusavas

za ujednacenje drum bas i ostalo lako, sredis sve, i snimis desno pod PREFORMANCE, znaci das naziv neke pesme ritma koji si sredio i to je to.

roland je u prednosti mnogo po sitnicama koje zivot znace,, ja npr ucitam neki stil,
izaberem drum A11, i izaberem bass neki fingered ili picked,, npr C52 ili C53, i zadrzim ih da se nikad ne menjaju jer su mi legli na ozvucenju i rade dobro, i jacina level isto npr 100 drm i 90bas, i to da se nikad ne menja, i samo ucitavam druge stilove preko te postavke, nema veze sto oni imaju neki drugi bas i drum zapisan u sebi, nece ih povuci, ostaje na sve jednom stilu kako sam ja primenio.

to je dobro predobro, dodjes negde neki cudan prostor, sta znam ovo ono, sad pa sad , za 5 minuta nastimas na snagu jedan ritam odnose,, i to je to, kasnije samo menjad stilove a bas i drum i level njihov stoji zauvek, i efekat ako zelis,

a u toku svirke mozes menjati bilo koji opet , i on stoji dok ne promenis.

Cek cek nisam vas baš najbolje razumeo ako može korak po korak.
Dakle upalim klavijaturu namestim na primer rumbu isad pojacam mu sve na ona 4 točkića tj. pojačam mu bubanj, kontru i bas, e sad ako može korak po korak kako da to sačuvam.
Neko mi je pomenuo da za g1000 ima uputstvo video sam ali nemam postova da bi mogao da skidam a i neznam jel isti princip rada s g1000 i m2000?
Svaki odgovor je dobro došao s obzirom da sam još uveknovajlija s rolandom i na ovom forumu.
U napred zahvalan svim kolegama!
milance89 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...