|
![]() |
#29 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Rolandx izvinjavam se ako sam te na neki nacin uvredio,nije mi to bila namera.Tebe sam stavio u kontekst samo zato sto si usao u diskusiju sa @marjanom cije pisanje nema veze sa temom pa si se ti nadovezao na njegovu pricu i skrenuo sa tebe zajedno sa njim.
Jedno su zelje a drugo mogucnosti. @Mile milence druze moj, ni to sto si me pitao nije tema ali cu ti odgovoriti u najkracem. Niko u ovoj temi nije napisao sta to nije dobro na PM dinacord miksetama a pljuju po njemu. To sto ti pitas zasto "Ali zasto onda npr jednom u njihovom zivotu ne plate nekoga da dodje na par sati i da im objasni kako se npr:" Mile,sad da skupimo 80% muzicara i pevaca i pevacica oni bi ti rekli da to njih neinteresuje i da su oni bogom dati.Pa sta njima onda covek da objasni. Meni pevac koji trenutno radi sa mnom kaze ovako.pokusacu da ga citiram. "Ja sam skoro poceo da diram po mikseti i da sam namestam sebi ton mada ja ne znam koje "dugme cemu sluzi" I sta bi ja njemu mogao da objasnim i da ga naucim kada on misli da je popio svu pamet ovog sveta.U principu gro pevaca se tako ponasa. Nadam se da me razumes.Ja se trudim da imam sto bolji ton i koristim Dinacord koji sasvim solidno radi i zadovoljava moje potrebe. Ali moje pitanje i dalje stoji a niko mi na njega nije odgovorio od ovih koji pljuju Dinacord.
Favoriti |
|
|