|
![]() |
#1581 | |||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ovaj:
Citat:
Citat:
Prelistaj temu, videces sta su ljudi pisali. Citat:
@nesaband Neso samo cu reci da bih pre sebi kupio BK5 nego ono. @rolandx Napisao sam gore sve. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
[quote=milepsr;260730]
Nisam preterao sa dirkama. Imas sliku dole, imam kuci takav slican Casio i bolje su dirke. Ko ovde pravi stvari onakve kakve nisu? Ti ili mi? ![]()
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (18.12.2013 u 08:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() Citat:
Trenutno nema bolje dirke na trzistu od BK-9 a ni ona nije tako teska,stavis je pod misku i aj na tezgu. ![]() Razmisli pa se javi. Ali opet ponavljam sve je to samo gomila plastike koja nije vredna rasprave.Svako neka svira sta voli i neka ovde iznosi svoje misljenje.Sto kaze nas narod "sto ljudi,sto cudi"
![]() |
![]() |
#1584 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@yamahapassion druze htio sam ti nesto poslati na P.P i nece.Mozda trebas izbrisati poruke?Hajd pa da ti posaljem da vidis.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam korg PA600 i za sada sam veoma zadovoljan klavijaturom, besprekorna, vredi svaku paru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
To je najbitnije.Ako si ti zadovoljan klavijaturom onda smo i mi ostali.E sad da li je dobra ili nije to je vec stvar za diskutovanje.
![]() |
#1587 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
![]() @nesaband Razmisljao sam o bk9, i otici cu sutra ponovo da je probam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ako budes isao sutra da je probas javi mi se pa cemo otici zajedno.Mislim da cu ti biti od koristi posto dosta znam o toj klavijaturi.
![]() |
#1589 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Zeljko druze, imas pp.
Pre neki dan sam isprobao pa600 na ozvucenju, i sad su mi neke stvari jasnije. Nije da ne izlazi dobro, ali nije to to sto bi ja hteo. Ovo ne znaci da ne moze da se narikta da izlazi super, ovo samo znaci da treba dosta da se zagreje stolica i da se na njegove zvucnike nikako ne sme oslanjati. Jedino su mi se JuVe ritmovi svideli., i oni koji imaju u sebi nashville drum set, ovo drugo mora dooosta da se sminka. Ovo pricam za ritmove, solo boje su skoro sve ok, i tu nemam zamerki.
![]() |
#1590 | ||
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Mile
Ne Mile .... ti nisi rekao kako stvare stoje realno. Zaista hocu da prekinem ovu raspravu al preterujes s time sto sam sebe proglasavas za strucnjak a pritom iznosis netacne informacije, narodno receno nemas pojma. Ajde jedan kratak osvrt unazad sta si rekao o zvuka pa600 Citat:
Citat:
Posto sam rekao da ti nisi ni probao pa600 evo ti video da se upoznas sa fabrickim content-om na pa600 Sad ako jos uvjek tvrdis da je isti reci mi evo gde da nadjem ja ovakav Clavinet na pa500 ? Ili neki RX slojevit vocal ? Ili DNC gitare ? Nista od ovoga nema, daleko je pa500 od ovoga. Mogu i dalje da nabrajam, recimo bogat Drum edit u "Track controls" koji ti nisi pomenuo al sumnjam da ima svrhe. Ako cu i dalje realno da pricam, slusajuci tvojih demo snimci gde se vrte neke ballade koje svakako nisu zahtevne za sviranje i jos neke narodnjake sa "muljavim" trilerima ne smatram da si kompetentan da procenis gde kakve su dirke. Prvo idi da skines nesto tehnicki zahtevnije da ima sta da odsviras na klavijaturu pa posle cu uvaziti tvoj komentar za dirke. A sto se tice teorije zvuka, ako smem i ja da se uzdizem iznad tebe ko sto si ti radio sprema mene unazad i tu smatram da sam jedno nivo iznad tebe pa svoje procenke vise uvazvam (iako sam pomalo pristrasan ka korga). Nemoj da me izazivas i na tu stranu jer sam siguran da za tebe je signal samo stvar za raspravljanje po forume, za teoriju informacije verjujem da nisi ni cuo (kamo li za furijeve transformacije ili avtokorelacije itd itd) dok sam ja nocima proveo izucavajuci tu nauku. Nakon ovoga tvoje misljenje me vise i ne zanima, jer tri strana unazad si vec dovoljno rekao, pretpostavljam da ces opet ponavljati to jedno isto. Ako ti sudim po avataru, jedino si u downloads bolji i tamo ti priznajem. ![]() Pozdrav i svako dobro Promijenjeno od Ace (20.12.2013 u 00:43 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|