|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#291 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ovaj set je veoma solidno sredjen... Upravo na njega radim večeras i to na presonus 1818vsl
![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Druze obrisi privatne poruke da mogu da ti posaljem,imam par pitanja u vezi Yamahe?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Neso, ja sam upravo pre neki dan pisao tamo u temi pa600 da sam zadovoljan sa klavijaturom kako radi u sobi, ali na ozvucenju ne izbacuje tako kao u kucnim uslovima. e tu treba covek malo da se pomuci i da izbalansira sve jel dzabe ako zvuci kao grom u kucnoj svirci, a kad odes negde na tezgu ono pracka. Zato sada slazem set i ravnacu se iskljucivo prema ozvucenju da bi to zvucalo onako kako treba. kada bi dobio 90% ovaj sound kako zvuci ovde na demo snimcima, bio bih zadovoljan. Voleo bih da je kolega Boban nastavio sa sredjivanjem ove klavijature jel sam siguran da bi napravio bombu od nje, posto covek zna znanje, a takodje bih voleo da vidim i kako bi je ti sredio, posto imas dobro, iskusno uvo i nema sanse da bi tu bilo propusta.
@Sale: drago mi je sto ti se svidja set, ima tu jos da se doradjuje, ali ima zdravu osnovu, ja sam jedno 30ak setova ucitavao kad sam kupio klavijaturu, i uvek se vracao na ovaj, jel je bas kvalitetan u osnovi i ima siroko pokriven repertoar. Zamolio bih te ako budes imao priliku veceras da malo snimis od tvoje svirke, pa da slusam i uzivam i u tvojoj svirci a Bogami i glasu ![]() @NordX: izbrisao sam sve pp pre neki dan, tako da mozes slobodno da posaljes poruku.
![]() |
#294 | |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
E, jbg... Zaboravio sam na snimanje totalno a grlo je jedva izdržalo zbog prehlade, čelu noć sam pevao za ton - dva niže
![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: Citat:
Sent from my HTC One XL using Tapatalk Promijenjeno od sale_band (25.12.2013 u 04:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@Sale: drugi put nema izvlacenja... ima da snimis demo direkt sa tezge
![]() Evo drugari stavljam jedan video samnom i pevacem sa kojim cu moguce i zapoceti saradnju, po meni covek ima jako lep glas. Snimili smo nesto onako na prvu, telefonom, tako da kvalitet nije Bog zna sta ali moze se cuti.. Doduse ja sam malo izbrljavio posto sam ovu pesmu relativno skoro skinuo pa jos nisam siguran da je odsviram kako treba, pa sam mu malo kraj pokvario, ali eto, stavljam da cujete kako zvuci.
![]() |
#296 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Iako je pjesma Sabanova, taj Keks ima tipicno "Serifovsko" (Serif Konjevic) pjevanje. Ovo neka shvati kao veliki kompliment. Fataj ga, ne puscaj ga. Nego, nisi ni ti za bacanje. Sve kao nesto, te nisi profesionalac, te ne spadas ti u tu kategoriju... te drz , te ne daj... Ubuduce nadji nekog maloumnog ili jos bolje, "maloslusnog", pa njemu prodaji *uda za bubrege. Sviras ti to vrlo konkretno. Treba na tim ubogaljenim klavijaturama moci odsvirati takve stvari kao sto je ova gore. Naravoucenije: ne foliraj nas vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Svaka cast za obojicu bas dobro.Sve najbolje u saradnji izmedju vas dvojice i lijep pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tranzit je sve rekao Bozo, ja imam samo 2 zamjerke, prva je da ova pjesma treba da ide dosta sporije, pa da vidis kako bi je onda otpjevao ovaj lik. Druga je mozda da je malo suh ritam, pa bi valjalo da mu dodas neki patos u Acc ili na left, ali vjerojatno mi se cini zbog toga sto sto nije na razglas.
Moram li govorit da hocemo jos snimaka? ![]()
![]() |
#299 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Bravo!
Jedino što bih "zamerio" je nedovoljan trud pevača da skine tačan "ulaz" u refren koji je krucijalni deo ove pesme tj. onaj momenat kad se "ruka hvata za novčanik" ![]() Ovo je u najboljoj nameri i iz ličnog iskustva, da ne bude zabune kod određenih članova... Drugo (mada se ne može suditi zoran jednog snimka) ukoliko pevač nije 100% siguran u eventualnu improvizaciju, bolje da ne eksperimentiše jer ti momenti, koliko mogu biti dobri, još više mogu da budu kobni za "rejting" pevača. Pozz druže Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: #zoran = spram... Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: E, da.. Zar ne ide tekst "Žalilo se 'srce' golubici beloj" ?? Sent from my HTC One XL using Tapatalk Promijenjeno od sale_band (12.01.2014 u 14:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To sam ja govorio Sale, samo kad uspori pjesmu pa da vidi kako ce je pjevac odrat
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|