|
|
|
||||||
| Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Ma naravno da se klavijatura ne moze tek tako "pojebati"
![]() Bitno je jedino da se obrati paznja gde dolazi napon, no kako kaze srele, burazer to sigurno zna. OStaje jedino da se vidi da li ce sa postojecim sofverom u klavijaturi da se "vidi" HDD, ili ce biti potrebno ucitavanje onog od pa80. Sve u svemu, ako se pazljivo radi, nema sanse da se nesto zezne. Koliko sam ja toga samo "budzio" .... ajoooj
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
provereno mora os od pa80 i mora predhodno pre instalacije os od pa80 da se formatira hard disk u klavijaturi pa tek onda da se ubaci os od pa80.
i ja ti drzim palceve jedva cekam da cujem sta ste uradili. drzim palceve nadam se da ce sve da bude ok ipak imas ljude koji imaju iskustvo. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
Narode ko god svira i od toga zivi nece se igrati sa instrumentom,sto se tice hd-a neznam sta je tu tako spektakularno,za sta bi vam sluzio?Ja imam hd u pa 60 da ga nemam samo bi snimio ritmove preko fabrickih i to je to.Ko svira ne trebaju mu fajlovi za sta hd i sluzi,mozes cuvati setove na njemu ali to nozes i na disketi.Jrdino je dobro sto mogu da cuvam senplove i back up-ove od flash karte.Nije lose imati hd,ali za svirace je mnogo bolje imati flas-ku i senplove.Sto se tice harda,u sky musicu su prodavali pa 50hd.to su oni nesto budzili verovatno,u svakom slucaju sretno!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
A jebo ga ti.Mi u klin ti u ploču.Neću reći da ti nisi za neke stvari u pravu ali mnogo bi nam više pomogao da to odvrneš i slikaš pa slike u downloads.Kada već ne želiš da gjoko batali klavijaturu onda ćeš mu najbolje tako pomoći,a neće te ni SAVJEST gristi.
Jesam li u pravu? |
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Bogami ... SAVEST je biljka cudnovata ...
Gorance, slikaj ti taj HDD, da te pece savest ... a i mnogo bi pomogao svima ovde koji zele da ga imaju u svom pa50
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
pa da to nije tezak posao ako imas 5 min
da zavirimo i uporedimo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Jebote!
Antalus-da su Rozenbergovi bili "Korgovci"(ovi sa hard diskom)-,k...c bi Rusi ikad imali atomsku bombu. _______________________ Znaš ti nas jebo ti nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Promijenjeno od sreleristic (11.02.2008 u 20:26 sati) |
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| korg, pa50, usb |
|
|