|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Odavno je InterMagic zavrsen i u funkciji. Koliko ce biti kompleksno koristen u pojedinim slucajevima, to zavisi jedino od toga sta zeli imati onaj koji ga koristi, dakle nije potrebno imati razlicite verzije jer ce sam korisnik odabrati da li mu treba samo jedna terca ili neka kompleksnija konfiguracija, to u samom InterMagic ne dovodi ni do kakvih promjena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ako je zavrsen i u funkciji,ne vidim razloga zasto ga nema na Yu-midi shopu?
![]() p.s.Brine me jedino moguca previsoka cena,jbg. ipak sam ja "made in Pirot". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama nije skup, to jest, nece biti skup, naprotiv, nego nemam vremena da uradim prezentacije, ne samo za taj produkt, vec za poveci niz drugih. Previse posla je trenutno u studiju, tako da ne stizem ni daleko bitnije stvari za sebe da odradim. Potrudicu se da kako god znam, bar par bitnijh produkata bude prezentirano sto prije mogu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Da li ja to druze Tranzit vidim u ovim postovima gore i resenje onog mog problema od pre godinu dana na koji nisam dobio odgovor od vas, a u vezi kontrolisanja aranzera koji stoji na bini uz pomoc Alesis novog keytara?
Naime, mozda se secate da mi treba resenje problema menjanja akorda levom rukom na keytaru, iz mase, dok desna naravno ide normalno preko Wi-MIdija.... Moze li to ova aplikacija za Android? Da se naprave neki tasteri kojima bi mogli da se menjaju akordi levom rukom na keytaru dok se desno solira....fill in vidim da moze, start-stop i to....Hvala unapred! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Koja je najnovija verzija Touch OSC-a i da li je neophodno na tablet instalirati i Bridge midi?
@Tranzit Jedva cekam da vidim ove proizvode,ajde batali taj studio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
A ti ces da me hranis onda kad batalim stutio ha... ? Ne znak koja je najnovija verzija ali automatski kada ga dobijes, dobit ces i najnoviju verziju a upade je ionako automatizovan. Na Tablet se ne treba i ne moze instalirati Bridge Midi Driver. Njega instaliras na kompjuter koji se biti upravljan i taj Driver ti se u aplikacijama pojavljuje kao "TuuchOSC Bridge Driver" i ima potpuno istu finkciju kao i bilo koji drugi Midi driver.
@markomuzicar Dobio si zi odgovor na to pitanje u vezi sa Keytarom, trebalo je da malo detaljnije pogledas moje postove u toj temi ali nebitno. Ovo bi bila jedan od akternativa i to dosta povoljnijih za tebe od ondasnjih jer tada ova mogucnost sa Androidom i OSC baziranim Tabletima i SmartPhon uredjajima, nije postojala. Dakle, odgovor je "da" i to veoma elegantna mogucnost. Promijenjeno od tranzit (05.02.2014 u 20:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam problem sa TouchOSC-om. Naime, zelim da koristim Android (4.2.2) telefon da kontrolisem Brainspawn Forte 3, prevashodno za live. Video sam na netu da neki to koriste uspesno, ustvari veoma uspesno, bukvalno vise nije potrebno da kompjuter bude pored mene na stalku.
Imam TouchOSC na telefonu, imam OSCBridge, OSCVSTBridge, PB Extended, ispodesavao sam portove i sve sto je trebalo za konekciju, povezao sam na istu WiFi mrezu i uspeo sam jedino da dobijem signal u PB Extended-u kada pomeram kontrolere na telefonu, ali obrnuto nikako. Razbio sam glavu sa svim mogucim i nemogucim resenjima, verujem da negde gresim samo ne mogu da provalim gde. Ima li neko neki savet? @Boban010 Zadnja verzija je 1.9.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Imas problem najvjerovatnije u WiFi vezi jer jedino to i moze da bude problematicno, ostalo je relativno ustaljeno za signal komande prema Brainspawn i od njega prema Smartu. Moze eventualno da postoji problem i kod Brainspawn Forte (koji i nije bas najbolji izbor kao VST Host), da nisi aktivirao slanje podatke vani. Najbitnije je da moras da natjeras TouchOSC Bridge Midi Driver da radi jer to je jedini pravi virtualni midi Driver od svih koje si nabrojao. On mora da radi, on jedini i salje i prima komande. Dakle, sve ostale mozes da zaboravis samo TouchOSC Bridge mora da bude u funkciji. U Trans Audio InterMagic projektu, a i ostalima u ovom okviru, taj TouchOSC Bridge je zaduzen za istovremeno upravljanje (dakle u jednom presetu TouchOSC) nekoliko aplikacija i to veoma slozenih kontrola, kao sto su recimo Treshold kompresora nekog od kanala digitalnog miksera ili u isto vrijeme, na primjer, panorame Bass Style trake aranzera ili Levela kanala miksera gdje je prikljucen vokalni mikrofon ili harmonske konfiguracije i tonaliteta za harmonizer itd... itd... Kako vidis to sve ide i to veoma lako i prosto, samo kada je TouchOSC Bridge Driver u funkciji kako treba.
Promijenjeno od tranzit (05.02.2014 u 23:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|