|  | 
|  12.02.2008, 19:59 | #11 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |  imam pa x2pro prije mjesec dana 

dirke suti bolje od de ix 7, dubina dirke tije kratka, a sa samojednim pritiskom, imas mnogo veliku kontrolu i samu dinamiku, ako bi izabrao pa80 ili pa x2 pro onda su pa80 napravili igracku nasprem profs stvari, i jos nesto, jasam svaku jednu klavijaturu otvorio i spustio dirku dabi dobio ono sto hocu, svakom jednom muzicaru preporucujem pa dvojku samo daje prazna jes ida trenutno nema dobrih majstora nema,,,, Nedim mi obecao mom burazeru (jer i on svira) u new york-u damu sredi klavijaturu ali stose desava :nedim nema sam skupu klavijaturu i hoce na zajam do 10 dana dabi sve parametre mogo da skine i na osnovu moga burazera on zaradjuje novac, mislim da niko nije lud da plati 700 dol, a da drugi zaradjuje
		 | 
|   | 
|  13.02.2008, 00:19 | #12 | 
| Odomaćeni član |   

[quote=jager;26153]Yes, u pravu si. To su dirke sa legendarne Yamahe DX7! Valjda su ubedljivo NAJ   [/QUOTE A sjetite se samo T3 pa i3........ | 
|   |   | 
|  13.02.2008, 00:35 | #13 | 
| Veteran |   

FATAR tipke su jako dobre.

__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
|  13.02.2008, 01:06 | #14 | 
| Vredan član društva |   

A sjetite se samo T3 pa i3........[/quote] i3 ...odlicne tipke,, 
				__________________ Korg pa80 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dirke, pa2x | 
| 
 |