|
|
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Tranzit,procitaj jos jednom sta pita covjek. On trazi da mu prateci glas ne zvuci sinteticki, a ti objasnjavas kako zvuci. Mislim da ga nisi razumio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Imas pravo, nesporazum. U tom slucaju treba obratiti posebnu paznju na Formante, pogotovo ukoliko se prateci glas transponuje nesto vise na gore. Dobiti "zenski" prateci glas od nekakvog muskog tenora, nije uopste jednostavno, pa cak ni za Voice Live 2. Ovdje nema pravila jer, kako ce biti podesen Formant, zavisi prije svega od izvornog materijala, to jest originalnog glasa. Pomaze jedino probati sa podesavanjem Formanta dok ne zadovolji ili bar dok se ne dobije najbolji moguci rezultat. Drugog rjesenja nema. Ne treba ocekivati cudo, bez obzira sto je Voice Live 2 ubjedljivo najkvalitetniji harmonizer trenutno na trzistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.04.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Da li ujedno neko zna neke dobre presete za Voice Live 2 da se skinu ili kupe? Davno sam citao za ****** Voice, ali ne vidim ga vise nigde a i to je bilo za Voice Live 1, da li je kompatibilan i sa 2? Hvala ![]() ![]() Dodato: Citat:
Da li ujedno neko zna neke dobre presete za Voice Live 2 da se skinu ili kupe? Davno sam citao za ******, ali ne vidim ga vise nigde a i to je bilo za Voice Live 1, da li je kompatibilan i sa 2? Hvala ![]() ![]() Promijenjeno od korgix300 (07.04.2016 u 18:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Skužio sam kako se rade custom scale, nije problem. Nego, interesira me kod pjesama npr. Ne diraj moju ljubav koja je u F duru, koja ima dvije modulacije, s F na F#, pa na G. Da li za svaku modulaciju moram napraviti drugi preset s podešenim custom skalama? Usput, s obzirom da midijem kontroliram Helicon-lijevom rukom, lower-om, da li je moguće da Helicon npr. automatski prema prvim custom skalama (izrađenim na F duru npr) transponira sve na F#, odnosno na G, pa da se izbjegne izrada skala za svaki dur? Nadam se da nisam previše zakomplicirao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|