|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#38 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Imas sliku bas u ovoj temi u sestom postu iznad. Iz nje mozes veliki broj stvari o toj masini da zakljucic jer to je centralni Display koji vidis pri radu na Trans Audiu. Kako iz prilozenog vidis, sve je moguce kontrolisati, a ono sto ne vidis su Sound Editori za svaki od Multi-Preseta, kako za desnu, tako i za lijevu ruku, a na kraju i za sam ritam. Vidis i famozne "terce" i komande za njih, pa zatim komande za Recording svega sto izlazi iz masine, pa Song Book itd... itd... Ono sto mozes cuti u pojedinim mojim demo snimcima je svirao Trans Audio, tako da tu imas informaciju i kako se cuje, a to ce biti sasvim dovoljno dok se ne postavi promotivni materijal. Da budem iskren, pomalo se i plasim tog promotivnog materijala jer vec ima (zalitalih) pojedinaca koji ne vjeruju da takvo sta moze uopste da postoji, a zamisli reakcije kada to sve budu mogli vidjeti i cuti na yu-midi shopu. Kakve ce price tada da se pricaju i kako cu uspjeti ljude da uvjerim da je to zaista Live aranzer, mikser, recorder itd... Boga pitaj.
Promijenjeno od tranzit (10.02.2014 u 22:43 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|