Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Studijski Hardware

Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije

Alati tema Display Modes
Star 18.02.2014, 01:39   #17
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od casper Pokaži Post
Stavljen je naglasak na gumene nosače na koje je postavljena mreža, a služe kao dodatno prigušenje kako površina ne bi rezonirala. Dobro rješenje, pogotovo ako se radi o većoj kvadraturi pregrade .
Da, da, vidio sam, naravno da je dobro rjesenje kao anti-rezonator, mada smo mi preferirali Acryl na svim tvrdim spojevima (zida sa plafonom ili podom) tako da se samim tim izbjegava prenosenje rezonancija na sam zid, pa bi ta gumena mreza bila visak, mada od viska glava ne boli kada je Recording Room u pitanju, Nikad nije previse izolacije u ovakvim slucajevima. Dinu sam sviojevremeno savjetovao da pronadje sto vise starih duseka, koji ako se poredjaju u nekakav drveni ram i prekriju platnom (radi estetike), mogu biti fenomenalna absorpcija i totalni Resonanc Killer. Ovo su samo pojedini trikovi kojima se sluze studijski radnici da bi dobili optimalne uslove za rad.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije