Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 24.02.2014, 18:33   #11
EmirTotic
Moderator

EmirTotic's Avatar

Registrovan/a dana: 21.08.2008
Downloads: 1217
Uploads: 29
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 102 puta u 96 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4, Korg TR61, itd...
EmirTotic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
EmirTotic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sale_band, to vec postoji i radi se na tome ali ne moze ni to da bude efikasno 100% jer trenutno se na forumu nalazi 8432 fajla u 67 kategorija, tu mora da ima duplikata ponovljenih mnooogo puta. Bilo bi idealno da se svi duplikati maknu ili da se vise ne ponavljaju ali za to ne postoji resenje. Kad neko postavi set, ucitamo ga, proverimo i ako valja pustimo, a da li je on bio na sajtu pre ili ne to niko ne moze da zapamti. Pa koliko sam puta naleteo na neku boju recimo koja se u svakom setu drugacije zove?! Nema potrebe za pravdanjem niti objasnjavanjem ali tebi kao drugaru na forumu zelim da objasnim jer si stalno ovde i zasluzujes da znas, inace se ne bih oglasio.

Mislim da treba da budemo zadovoljni sa ovim stanjem sada jer ko je tu i ko je zasluzio download definitivno ima sta da skine, mozda se retko desi da nesto bas kvalitetno ispadne ali se desi. I ja bih voleo kad bi sve bilo kvalitetno pa da ne moram svasta da ucitavam u tyrosa ili pa3x. Eventualna promena po meni koja radi posao je da se download ogranici na skidanje maximalno 3 ili 5 fajlova dnevno da ne bi bilo padobranaca koji dodju 1 mesecno i za 15 minuta skinu x broj fajlova sa sajta.

Sa druge strane ne vidim ni smisao teme, download funkcionise super, trudimo se, cesljamo ga svi. Uvek ce biti kolega koji zele da skinu materijal odavde, da ga ubace u klavijaturu i da ocekuju da zvuce kao vrhunski bend i smatraju da je registraciom ovde na sajt Yu-Midi duzan da im obezbedi vrhunski sound klavijature. E pa nije! Sve funkcionise na bazi drage volje kolega da podele materijal sa drugima, ono sto je bar malo kvalitetno i moze da koristi pusti se, ono sto nije brise se.

P.S. I ovde bih apelovao kolegama koji postavljaju materijal, MIDI fajlovi su zabranjeni na sajtu i nemojte ih postavljati vise.
EmirTotic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije