Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 14.03.2014, 21:23   #10
gorancho
Početnik forumacije!

gorancho's Avatar

Registrovan/a dana: 03.02.2014
Mjesto: Beograd
Downloads: 21
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: GEM WK8SE, Technics KN3000
gorancho ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hvala svima na trudu da mi se izađe u susret mom problemu. Nije neki problem ali je lepše sa hardom, složićete se svi.

A sada da rešimo misteriju.
Moj KN3000 ima fabrički napravljenu fioku, tu negde pored natpisa Technics. Jednim potezom se skine poklopac, drugim potezom se ubaci HDD, trećim se vrati poklopac i to je sve. Bio sam prilično jasan a sada sam još jasniji.

Pokušaću da nađem taj program. Ukoliko ga neko pre mene nađe, neka podeli to saznanje.

Još jednom, hvala TRANZITu na neiscrpnim informacijama. Takođe i CASPERu.
Dodato:
Ukoliko neko jako želi da vidi kako izgleda ta rupa za HDD, mogu je i slikati, samo ne odmah.

Promijenjeno od gorancho (14.03.2014 u 21:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gorancho je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije