|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Pozdrav ljudi!!!
Malo glupo sa moje strane,ali da nema neko slucajno polovan HD za notebook od jedno 3,4 GB.U pitanju je Compaq Armada 1550 koju koristim za tekstove,i muziku u pauzi.Ovaj koji je u njemu ima mnogo bad sectora,a sire se kao kuga! Hvala! ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam ja, cak je i nov ali je od 60Gb. Videce ga BIOS u tom laptopu?
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ako imas koga u Svicarskoj mozes to dobiti dzabe. na ricardo.ch ces naci tako malen hd. A sta ce ti te velicine bogati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRVAVI
|
![]()
Ne verujem da ce ga videti to je kec na 133mhz,ne znam ni sam.Koliko trazis za njega?
Treba mi tako mali zato sto u njega ubacujem samo tekstove u notepadu koji zauzimaju 500 bajtova i par pesama za pauzu.Mada ako bi prepoznao ovaj od 60GB sto da ne.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju...P1 p abio to LapTop ili PC,ima 2 opcije...Ako ti piše American Megatrends,ili Energy Star Polution,to znači da imaš ili VIA ili INTEL chipset...U tom primeru oko 2Gb trebo bi normalno da prepozna (preko BIOS-a klikneš AUTODETECT da pročita Head,Cylinder,Sectors,itd...)...A ako imaš nemaš ovo dvoje,Boga samog pitaj koji chipset imaš u njemu i koliko podpire---Čak i neke P2 nemaju podporu za veće kapacitete od 6GB...Jednostavno zato što su ti diskovi ATA66 a veće kapicitete imaju noviju tehnologiju ATA100...I sam znaš šta to znači...Eto onako prijateljski,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRVAVI
|
![]()
Ma jasno je sve kolega!
![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Aaaaaaa... P1 je u pitanju.... onda garantovano nece videti toliki HD ... jeb`ga
![]()
![]() |
#8 |
KRVAVI
|
![]()
jeb' ga!
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
polovan |