|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
da ali da li ima neki za pc windows da moze da se odrade precice na njemu za pozivanje farbi itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za koji je eumulator pro sofrvare za pc ili android
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
pc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Emulator Pro je odlican kontrolni software ali nema mogucnost slanja Program Change naredbi, on se ogradjuje iskljucivo na Midi Controllere. Prilicno kompleksan software koji zahtjeva izvjesno iskustvo u ovoj oblasti. Jos uvijek se nalazi u fazi rapidnog razvoja, pa se moze desiti da se eventualno implementiraju i Program Change naredbe, za sada nisu na raspolaganju. Inace ovako izgleda Emulator Pro upotrebljen zajedno sa vArranger2, softwareom, spreman za Live.
![]() Kao sto vidis svakavih nekakvih kontrola sam postavio ali Program Change je jos uvijek nemoguc, za to je zaduzen jedan drugi Tool. Promijenjeno od tranzit (02.04.2014 u 20:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ima li da se nadje negde da se skine bar demo verzija ovog sa midi change opcijom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Koliko mi je poznato nema demo verzije za Midi Program Change Menager. Vrlo ga je tesko naci i za kupiti jer je proizvodjac prije izvjesnog vremena prestao sa distribucijom, a i ne podrzava novije Windows sisteme. Steta jer je program zaista veoma potreban, a pogotovo kada se zna da se uz Program Change moze slati i nekoliko najvaznijih Controllera i to na 8 midi kanala istovremeno. Ovo bi odgovaralo jednom Combiju kod Korgovih Workstationa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|