|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
To se verovatno desava ako naziv Fill In AA nisi lepo oznacio u markeru, inace ako su markeri lepo postavljeni nebi trebalo biti problema, bas ovih dana sam probe radi napravio 9/8 i 7/8 ritam u 4/4 taktu i radi bez problema u obe verzije Omb-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.03.2014
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
![]() |
![]()
Označio sam sve, vodim računa o tome, ali opet se dogodi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
S ovim ritmom je sve u redu, kod mene na OMB11 svira normalno MAIN A i FILL INN A.
Greška koju spominješ se možda javlja zato što si postavio dva markera za MAIN A. Kada se želi upoadati materijal na forum koji služi samo za pregledavanje i rješavanje problema, ne treba koristiti download sekciju jer se stvaraju dodatni poslovi da ih administrator odobri. Pored toga se u downloadu nagomilava nepotrebni sadržaj koji poslije neće nikome koristiti. Za takve stvari postoji Upload materijala u samu poruku, isto kao što umećemo sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Inteeresantno, ali ja nisam stavio 2 markera, pa mi nije jasno odakle ovaj drugi. Što se tiče uploada, možeš li mi reći kako da napravim ovo što si spomenuo, budući da mi to baš i nije jača strana? Iako vjerujem da je jednostavno, ali... nitko ne zna sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Uvijek treba pregledati strukturu Styla, tko zna što se dogodilo i u kojem trenutku. Ovisi kako je rađeno, s kojim programom. Nemam previše iskustva s izradom Styla u OMB ali mogu predpostaviti da si nešto kopirao ap je poduplao i markere.
Upload radiš ovako. Kada želiš staviti Style, moraš ga zapakirati u zip i postaviti isto kao što je opisano za sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|