|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
E da pod garancijom je. To je moja omaška. Svakako onda da zamjeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Mene vise plasi njihova azurnost , jer 2 3 dana obicno proteknu u dve nedelje do tri.... Daj Boze da to urade za nedelju dana. Ali pratim ovu temu pa se nadam da ce kolega javiti koliko je to bilo ekspresno... U svakom slucaju glasam za nove instrumente i kakva god garancija bila. Ne zaboravimo da je Zakon Republike Srbije preinačio zakon o obavezi garantnog roka - servisa, da se umesto 45 dana, popravka servisera ograničava na ,,RAZUMAN ROK" Tako stoji u zakonu o zastiti potrosaca, sto znaci lane kad svane. Tako da im ne treba skakati po zivcima i da je i dve tri nedelje super... Ne mogu da verujem da drzava ide na stetu građana, ali nadajmo se da su serviseri razumni ljudi i da ce razuman rok ograniciti na par dana...
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Morao sam odmah da odnesem u servis jer je linija bas preko slova i nervira me da ckiljim da li cu pogoditi pravo ime... A i da se razumemo 1000e za danasnje vreme nije mala para pa tek tako da razmisljam sta jedna crta... Ja da sam imao para kupio bih sigurno kvalitetniji instrument ali ko koliko moze meni je ispalo ovo najisplatljivije samo zbog te garancije od 3 godine koju daju ... Medjutim danas na garantnom listu vidim 24 meseca da pise... Nisam to nista spomenuo. Dajem rok 3 dana koji tacno istice u sredu. Ako krenu da me zavlace i da mi udju praznici u cekanje nesto cu uraditi makar to bila i tuzba. U svakom slucaju mogu da me ocekuju u sredu a do tada hvala svima na ukljucenju u temu i nadam se da ce se ovo sve lepo zavrsiti i za mene i za njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Procitaj Zakon O Zastiti Potrosaca, nista od tuzbe veruj mi. Imam lose iskustvo sa tehnikom ( laptop). Inace ceo taj deo zakona znam napamet i izmene i dopune. Budi kulturan sa njima ali malo i dosadan na fin nacin, ako mislis da ne cekas mesec dana. I oni imaju pune ruke krseva. Nisu oni krivi već država ( nazovimo je tako). Opusteno i strpljivo.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Znao sam ..... U ovakvim slučajevima jesam skeptik i ne volim kada sam upravu.... na žalost. Uzgred ne verujem da će se carina brzo rešiti. Prebacili su odgovornost sa sebe na NN lice. Nemaš mogućnosti da proveriš da li je stvarno roba na carini ili ne. Katastrofa. Ali ako će ti biti lakše, takvi su skoro svi serviseri u Srbiji... čast izuzecima ( off topic ali imao sam pozitivno iskustvo sa ,,Gorenje"-em, ležajevi na bubnju, serviser došao na kućnu adresu u roku od 48 sati i to je bio udaljen nekih 30 tak km... dakle ima odgovornih).
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nisam pesimista,ali budi uporan da ne bude taj displej vecno na carini,pa se ne zna gde je,pa morali su da vrate,imaju to obicaj da rade tako,znam iz iskustva mog kolege sa njima.
![]() |
Favoriti |
|
|