|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Sky je bure bez dna. Nezasiti novcem, ali nemam iskustva sa njima sto se tice popravki ( JEDNA ISPRAVKA .. moji zvucnici su EV1503 a ne 1203... izvinjavam se). Imao sam davnih dana pre 16 godina sa Mitrosom pozitivno iskustvo. Nekada su imali svoj servis. Upropastio sam dirku na IS50B, sušio fenom od piva i naravno izdeformisao dirku. Zamena je trajala 20 minuta na licu mesta u NS. Iz pozarevca sam šipčio vozovima. Brzo , efikasno. Imali su delove SVE na stanju. Tada mi je oci kopao IS30HD za kojim i dan danas zalim. I kupicu ga jednog dana... da me mine zelja. Elem u danasnje vreme, sta god da kupite, kupujte u startu kvalitetno, ne bitno kolika je garancija. Osilili su se svi. Daju dugu garanciju za nesto sto ce kada se pokvari popravljati pola godine. Nemaju veze sa serviserima, i nemaju dodirnih tacaka. Proizvodjac obezbedi šarlatane od majstora ( bez delova na stanju - zakonska obaveza za servis - ovlašćeni) , stavi garanciju 3 godine na KRŠ, Prodavac na osnovu duge garancije proda uređaj i moli Boga da ne crkne za 7 dana. Nakon toga skida odgovornost sa sebe na servis koji te po zakonu zavlači na ,,razuman rok" popravke ( do kraja života ).
Favoriti |
|
|