Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Pokaži Rezultat Ankete: Sta je bolje?
Korg Pa1x 40 78,43%
Audio PC sa aranzerom do 1000 € 11 21,57%
Glasač: 51. U ovoj Anketi ne možete više glasati

Alati tema Display Modes
Star 06.05.2014, 01:09   #37
The.ONE
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.03.2014
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
The.ONE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kolega, bez brige, ja uvijek prihvaćam drugo mišljenje jer svatko ima pravo na to. Međutim, nisi me shvatio. Poanta nije u tome da ja ne želim ići naprijed. Itekako želim, ali mi financije ne dozvoljavaju, kao što sam i naveo u prijašnjem postu. Dakle, ono što sam napisao, odnosi se prije svega na sve one kolege koji su u istoj/sličnoj financijskoj situaciji kao i ja i uz najbolju volju i želju ne mogu si priuštiti aranžer ili PC s hrpu VSTi instrumenata (jer, na kraju krajeva, osim samog PC-a, treba platiti i VST instrumente, osim ako su besplatni). A što se tiče razmišljanja o svirci na ovaj ili onaj način, vjerujem da ćeš se složiti da svaki kolega muzičar ima pravo na svoj način razmišljanja o tome sve dotle dok su prije svega njegovim radom zadovoljni svi oni koji dotičnog kolegu dolaze poslušati tamo gdje svira, zatim šef koji će ga platiti, i na kraju ako je on sam zadovoljan zaradom. Nisam nigdje rekao da je koristiti VST bezveze, dakle, još jednom, moj prethodni post je bio namijenjen onima koji, kao i ja, ne mogu izdvojiti nekoliko tisuća ili desetaka tisuća bilo koje valute za aranžer ili monstrum od PC-a za sviranje, a znaju svirati i to im je moguć izvor prihoda.
The.ONE je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
audio, ili, pa1x, pcpa50

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije