|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]() Citat:
Moja tročlana porodica živi sa 300 evra mesečno, a ja radim 3 posla da bih nešto zaradio i nijedan nije u vezi sa muzikom.
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nisi me shvatio. Razumijem da je svaki euro teško zaraditi, pogotovo kada si u takvoj životnoj situaciji. Ali ako planiraš kupovinu na dug period, kao što kažeš da nećeš ništa kupovati narednih 10 godina, onda 100 ili 200 eura ne bi trebali presuditi. Za vrijedi za 10% razlike u cijeni koristiti nešto 10 godina s čim nisi zadovoljan?
Uostalom, izbor je na tebi, a mi sam dajemo savjete u dobroj namjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Nije da neću kupovati 10 godina, nego ne mogu. Nije ni problem toliko tih 10%, ali često, skuplja sprava ne znači i da je bolja. Ne bih hteo da napravim grešku pri izboru pa zato i pitam za mišljenje šta je po vama bolje.
Posle kupovine nema kajanja, davati oglas i prodavati posle mesec dana korišćenja kada vidiš da si pogrešio nije nikakvo rešenje. Imam poverenja u ovaj forum i zato sam i ja tu, potrebno mi je što više mišljenja, pa ću ja na kraju sam odlučiti i niko mi neće biti kriv ako pogrešim. Očekujem i dalje mišljenja o PSR S950, PA900 i BK-9.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Matrice se uglavnom rade sa virtuelnim instrumentima pa ti tu bilo koja klava koja ima midi ili usb da povezes na komp moze odraditi posao. Sa druge strane ako bas hoces da koristis zvukove iz klave onda je opet tu yamaha vrh jer je sve odradjeno studijski kako treba i zvucase jako dobro. Yamaha izlazi jako dobro na razglasu to nemoras ni da pitas. Korg naravno ima svoj ''specifican'' zvuk. Na korgu mozes da dobijes kakav zelis zvuk uz jaaaaako mnogo rada.
Ja sam za pa 900 samo zbog semplera. Ima poprilicno mesta da ga napakujes da zvuci onako kako ti zelis. Sam kazes da narednih 10 godina ne planiras uzeti nista drugo? Ko zna sta zivot nosi, a sa pa 900 imas mogucnosti da ubacis kakve god hoces zvukove. To je naravno ako pricamo o novim klavama. Vidim da si napomenuo polovne. Tyros 3 mozes naci za oko 1800 eura(zavisi u kakvom stanju i pre svega da li ima 512 ili giga rama za semplove). Tyros 3 ih sve ''pojede'' i live i studijski. Toliko od mene. Veliki pozdrav i srecno sta god da kupis! ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio velja87 za ovaj koristan post: | SMusic studio (23.05.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|