|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
E jesu ga složili ...
![]() Mijenjam svoju četvorku za peticu uz minimalnu nadoplatu (mislim na nadoplatu meni) ![]() Znaći, i dalje ne možeš ubaciti sadržaj Tyrosa3 koji je napravljen od tvorničkih soundova. Promijenjeno od casper (06.07.2014 u 03:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Hahaha
![]() Nemoze nista tvornicko iz T3/4 u peticu ....Oni su obecali od Septembra da ce moci. Mene najvise brine "Individual load",copy elementa iz jednog customa u drugi kao I kopiranje note iz jednog custom drumsa u drugi. Vjeruj da mi ovaj Tyros3 vrijedi zlata trenutno. Nebi Yamaha bila Yamaha kad bi sve islo glatko..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2013
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 15
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5, korg kronos
![]() |
![]()
Izašla 2.0.1 verzija YEM-a ,sad hvala Bogu mogu da se edituju farbe vec napravljene kako treba...Još samo da dođe pusti septembar
Dodato: - Đ*ĐľŃон ĐżŃОйНоП ŃакО да Filter Gain паŃаПоŃĐ°Ń ĐĐżŃŃĐ¸Ń ĐżĐžĐ´ĐľŃаваŃа (Ń ĐľĐťĐľĐźĐľĐ˝ŃŃ Đ¸ĐťĐ¸ ĐżŃОСОŃŃ Drum key-a) Са ŃŃнкŃиŃŃ Voice Creation ŃŃнкŃиОниŃĐľ иŃĐżŃавнО. - ĐŃŃаНи ПаŃи ĐżŃОйНоПи ŃŃ Đ¸ŃĐżŃавŃони Ovo da mogu da editujem boje sa tyros 4 konacno verovatno kod njih spada u "manje probleme", posto prethodnoj verziji mi samo ucita tonove nista vise....jos samo da mogu da editujem boje koje sadrze fabricki element bilo bi bas lepo Dodato: hm nešto mi ovo pobrljavilo ćirilicu nemogu da ispravim evo latinica: -Rešen problem tako da Filter Gain parametar opštih podešavanja (u elementu ili prozoru Drum key-a) za funkviju Voice Creation funkcionise ispravno -Ostali manji problemi su ispravljeni Promijenjeno od darko87 (02.08.2014 u 10:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Midi terce rade bez problema na petici.
Takodje je izasao I EMO-Turkish set koji je dosta ozbiljniji I bolji od Balkan-Oriental packa! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Version 2.1.0 (Windows/Mac) â September 2014
Features: Tyros4 Custom Voices including those created using Tyros4 preset voices can be imported. Export an Expansion Pack file for easy exchange and sharing with others. Version 2.2.0 (Windows/Mac) â December 2014 Features: Tyros5 preset voices (incl. drum voices) can be edited via Yamaha Expansion Manager. User waves can also be assigned and combined with edited preset voices. During editing, the edited sound comes from Tyros5. Eto imacemo sve tek u decembru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
ma bice to jednog dana dobra klavijatura...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Jes do kraja godine cemo moci da radimo sve sto smo mogli na tyros 4......a do kraja sledece sve vezano za audio sty tako su mi rekli....tako da jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii posle 2 god dobijamo ono sve sto je klavijatura trebala da ima u startu :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|