|
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Boli njih uvo da li smo zasluzili
![]() I da koristim operativni sistem koji ima jos vise bug-ova ? ![]() Dodato: Da dodam, malo pre zavrsavao ritam za Luda zeno, i 15-ak minuta pravio splitovanu solo boju za forspil. Sacuvao STS, sacuvao ritam. Udjem posle toga u style record da promenim dva udarca bubnja koji mi se nisu svidjali, sacuvam ritam i nestade napravljeni STS. Na njegovom mestu je onaj koji je bio ranije, neka bezveze solo boja... Ugasio klavijaturu, upalio, ne pomaze opet....
![]() Promijenjeno od milepsr (29.08.2014 u 19:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Off topic ali ima male veze. Pa600, dao sam kolegi set, ima dugmetaru, Arsenijević preradu, Leva i desna ruka nisu radili u smislu ( bass, kompletna desna ruka, ACC.... OS je bio poslednji 1.10.. Sve dok nisam učitao OS 1.00 - prvi OS, nije proradila... Iako je moj set radjen na OS 1.10. Dakle ne mora da znači da će imati više ,,bagova" ,.. kojih inače već ima. Može da proba... Zar ne?. Novi OS ne mora da znači ,,UVEK" da su greške svedene na minimum. da su toliko sigurni da će novi OS biti bolji, i prvi bi bio odličan i sasvim dovoljan. Poboljšanja u smislu novih funkcija ( kao na Pa600) su moguća i uglavnom dolaze sa novim OS.... ali greške u mogu biti veće.... i češće
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (29.08.2014 u 21:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Na kraju se sve svodi na jedno pitanje, za sta sam dao 2500e ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|