|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2261 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
I meni se slična situacija desila...jednom sam napravio fajront jer su klinci tolko divljali da su razbili punu casu pica pored miksete i poprskali je...domacin sedi ni ne razmislja da ih smiruje...18.rodjendan a vise starijih nego klinaca...
Ali ne znas kako ces reagovati u nekoj situaciji dok se to ne desi...a takav nam je posao...ne sviramo po bibliotekama i knjižarama... ![]() Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Sve je podnosljivo kada su dobri ljudi i kada nista nije crklo. Meni se desilo da je neki tip svukao ceo sto na klavijature. Posto am bio blizu stola. Pa mi je u svemu tome oval od pecenja posekao saku i imam laksu povredu tetive. I nisam mogao napraviti fajront jer nam zapretio neki mentol kao neka mafija. Tako da sam svirao sa jednom rukom da kraja svirke a druga umotana u neku krpu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije meni niko prijetio, niti ista, kazem vam, prostor je bio takav kakav jeste, nisam mogao mnogo uciniti. Lako je napravit fajront u kaficu, ali ae napravi ovdje fajront, 10 km od grada u planini, zagradjen njihovim autima, meni 22 godine, a njima po 30. Momci su se ponasali korektno, ali eto dogodilo se...
![]() |
#2264 |
Moderator
|
![]()
Dell, obavezno je pošalji u servis jer mogu neko vreme da rade normalno pa opet da počnu da zezaju i da se ulepe, jos je tu i prašina itd. Bitno je da nista nije crklo, samo odnesi u servis na detaljno čišćenje, da se provere mikroprekidači i tek tad možeš biti siguran. Nadam se da ćeš rešiti to kao da se nije ni dogodilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Takve stvari meni se desavaju veoma cesto iako ne sviram po planinama,prosle subote sam svirao u jednom malom kaficu tako da svi su se okupili oko klavijature i nazdravljali nad nje,hiljadu puta sam im rekao da paze ali dzaba sve jer to su pijani kreteni koi nemaju mozak,sto se tice fajronta neko je spomenuo u to vreme napraviti,pa to ti je kao da si se bacio lavu u zagrljalju covece,ja sam pokusao da se izvucem ali bezuspesno jer oni su 50 duse a ja jedan ,sta cu ,nisam nindza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo da se i ja pozalim, juce bio na svirci jednoj, krstenje bilo... I domacin nas ispostovao do bola, znaci nema da fali, i usluga, jelo pice, baksis... Ma sve sve... Ja svirao do 21 i onda dodje decko od 21 godinu, 12 godina mladji od mene sa pa3x i korgom m50 i bukvalno me pojede za dorucak... Onaj moj pa600 je izgledao kao kineski fujitone naspram ovih sprava... I set i jacina, izbacaj ma sve sve sve... A tehnika... To je tek prica za sebe... Ali odvali decko a ja ostadoh ko da me neko popisao... Malo sam kasnije pricao s njim, kaze isao na casove kod Zekica, Demirovica... Jbg... Nije cudo. A dobar lik do ola, miran, povucen, sto bi rekli nije naduvan, bilo mi je cast upoznati ga... I onda da stvar bude jos jaca, odemo posle tezge na pice... Muzika, normalno..
Svira lik pa3 i g6, i sad neke laganica pesme... Ovaj ima 25 godina... Kad je stao narodnjake da razvaljuje... Leleeeeee kakav kosmajac, koja je to tehnika... Ja gledam i ne verujem sta mi se desava u jednom danu... Znaci nabili su mi kompleks zestoko... Ima da sednem i da radim po 5 sati dnevno ili da prodam klavijaturu, nema druge.... Bas sam ih snimao, postavicu snimke kad budem imao vremena da vidite vi te ludake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Pa3x ima taj zvuk u ritam sekciji koji daje taj topao ton, kao i u desnoj ruci... Sto se tiče same Pa600 klavijature, moze sasvim pristojno da zvuči ako akcenat stavimo na drum sekciju - konkretna sa manje hall-a, koji sam sveo na minimum, i naravno sa primerenom jacinom basa u njoj ali sve u granicama normale jer snaga bez kontrole ne znaci ništa... Bass sam takodje naglasio, mekan, snažak, konkretan ( fender bass live )... E sada, naravno da Pa600 nece biti pa ni zamena Pa3x-su ali opet kazem moze fino da zvuči. Slusao sam kolegu koji je pratio zvezdice granda , Pa3x i M3. Svirao je bass i solo, sa bubnjarom i ritam gitarom. Da covek ne poveruje kako zvuci. Ali kada sam seo za Pa600 , bilo je.... ljudi pa ovo i nije tako loše. Sa druge strane nisam njegov nivo, na kraju krajeva, tu sam gde jesam, bolje mi ne treba.
![]() |
#2268 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Delllll,sunce.ti je. ....ovo tek sad procitah,idem se ispovraćati!!!Od toga imam nocne more.....ne daj bože nikome!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
@yamahapassion pa600 opravdava svoju cenu i za to koliko kosta daje najvise od svih. Da je onaj sa pa3x posle njega slusao tyros-a 5 on bi se isto osecao kao i ti. Eto ti si bio u situaciji da posle tebe neko nastupa sa boljom opremom, ali u svakom drugom slucaju ces biti zadvoljan sa pa600. Sto se tice vezbe to nikada nije na odmet, a opet najbitnije je da si ti zadovoljan kao i publika. Nemoj nikada da zaboravis da je najbitnija harizma i odnos sa publikom, a tehnika je tu u drugom planu. Da hoce da slusaju virtouze isli bi na klasicne i jazz koncerte, a ne u kafanu na narodnjake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ma veljo, sve ja to shvatam... Ali momci me pokopali kako god okrenes... Jebes i klavijature ako nemas tehniku... Imam utisak da su vezbali ceo zivot svaki dan po 5 sati kako opasno sviraju... Idem sad da stavim video na yt bas da vidite o cemu pricam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|