|
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Da li neko ovde koristi BK9 da nam kaze iz iskustva koliko je lako/teško koristiti ga za tezgarenje i koliko je funkcionalan za editovanje ritmova i sl.
Takodje me interesuje da li cita ritmove od ranijih Rolandovih aranzera ili mora da se rade iskljucivo novi ritmovi za BK? Nesto sam se zainteresovao za njega ali ovde kod mene ga ni jedna prodavnica nema za probu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Sto se editovanja ritmova tice, kada se naviknes gde je sta mozes vrlo brzo da prilagodis svaki ritam po svom ukusu. Ima 3 multi efekta za ritam sekciju, tropojasni ekvilajzer na svakom instrumentu ali i na svakom elementu bubnja, mozes napraviti user drum set od svih setova....takodje, style composer je tu, ako treba da se nesto dosnimi ili promeni u samom ritmu... Dakle tu nema zime.
Cita sve ritmove svih starijih Rolanda. Negde odmah zazvuce dobro, negde je potrebno malo prilagoditi instrumente u samom ritmu...ali bitno je da svi ritmovi rade. Potrebno je da ritmovi budu u .stl formatu, oni stariji .sth se moraju prekonvertovati pa rade i oni. Mozes videti na mojim demo snimcima kako ja funkcionisem. Ja sam povezao jedan ipad koji mi olaksava manipulaciju mada je moguce raditi i bez ipad-a. Na ipad-u sam, u jednom programu, napravio nekoliko stranice sa precicama do najvaznijih performansi. Klikom na ekran pozivam najcesce potrebne performanse kada nekog pratim. Kada ja pevam, u istom tom programu sam namestio da kada izaberem tekst za odredjenu pesmu, program automatski otposalje midi komandu kojom poziva pripadajucu performansu i ja samo krenem sa sviranjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Hvala na brzom odgovoru.
Vidim da koristis ipad preko camera kita pa me zanima, da li se istovremeno napaja preko istog kabla ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Napajanje nije prikljuceno u toku koriscenja Ipada.Ipad u tom rezimu radi samo na njegovoj bateriji.
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Da, ali sa punom baterijom i smanjenim osvetljenjem ekrana izdrzi i preko 13 sati rada!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|