znaci mrvica mi fali da ga bacim kroz prozor, al mrvica...mislim na pa3 naravno....Ucitavao juce neke nove setove koje sam pribavio, da vidim ima li sta zanimljivo, aa uvek, ali uvek pre toga, obavezno,znaci obavezno sacuvam svoj set, dakle zadnje stanje....i posle cackanja poo drugim setovima, pustim da se ucitava nazad moj set...i zavrsi on to sve lepo, restartujem ga ja, i kad se upali imam sta da cujem, na 70% semplovanih boja fali po jedan,dva tona ili ti sempla kako god....nema ih...u bubnjevima na pojedinim drum kitovima fali dobos, negde crash, negde prelaz, ali tako po neki deo bubnjeva...sve u svemu fali sto sta...ucitavao jos nekoliko puta ispocetka svoj set i uvek isti problem....inace ceo set mi je compresovan...kad udjem souind/rec u pojedinacne semplove, svi ovi tonovi koje fale su oznaceni bledim slovima, kao nema ih...a do pre 2 sata sve je radilo najnormalnije, svi semplovi tu, nigde nista ne fail ,ama sve ok...ajd ja uzmem neki stariji backup svog seta od pre par meseci,reko aj ucitacu iz njega te boje kojima fali po koji sempl i resena stvar...ALI miline...iz kog god backup-a da sam pokusao da ucitam neku od ith boja, uvek mi je izbacilo da fali nekoliko semplova pa ne moze da zavrsi ucitavanje...Dakle da pojasnim...Uzmem backup svog seta od pre godinu dana, set meseci, pravim ih stalno, nebitno otkad je, i recimo u svom trenutnom setu imam sempl Dynamix Sopran harmonike, koja je do malopre radila skroz normalno, a sad kao sto rekoh pocela da zeza ,fale joj neki tonovi, i pokusam taj isti multisempl da ucitam iz bilo kog svog ranijeg backup-a i on mi izbacuje da u svim tim backup-ovima u stvari fale ti tonovi kojih trenutno nema...ako je to aman moguce? kad sam sa svim tim backupvoima svirao do juce prekjuce, pre 6 meseci, godinu dana, i sve je radilo, jerdan jedini ton nije falio, ama sve je bilo tu, kao i moj trenutni set do malopre, i sad odjednom svi ti tonovi koji fale u poijedinim multisemplovima, kao da nikad nisu ni postojali, tako mi pokazuje klavijatura...jos zesca fora je da, kada odem u sound/rec i nadjem te problematicne tonove koje fale i oznaceni su bledim slovima i obrisem ih, i zatim pokusam da ucitam taj ceo multisempl iz nekog svoj ranije backup-a, on ucita normalno multisempl bez zastajkivanja, i bez onog obavestenja da fali neki ton, naravno bez tog tona...znaci ako me kontate kao da i u tim back-upovima mog seta, ti tonovi nikad rtanije nisu ni postojali, eto tako se ponasa klavijatura...znaci sve zivo sam probao-ucitavao OS, ucitavao resurse, formatirao fles, radio ovo,radio ono, i ama nista ne pomaze, i ne znam sta da mu radim....ti tonovi koji fale i delovi bubnjeva fale i to ti je, i ne mogu da ih ucitam nikako nazad i to ti je...znaci besan sam kao ris, ama tresnucu ga, pa ne mora vise nikad da proradi, kanta jedna limena