|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2015
Mjesto: Bijeljina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa80 & Triton TR
![]() |
![]()
Foršpil: Em G D Am Em G D Am C Hm7 x2 U drugom ponavljanju ide obični Hm (bez 7).
Em------------ Proslo je puno -------G------ glupih godina -----------D---- sa mnogo zena -------Am---------Em i puno laznih ljubavi ----------------------G------ Nisam ni sanjao da doci ce ---------D------- te male ruke sa -----Am-----------C tako puno neznosti ---------Hm---------Em koje ce mene voleti Em----------- I onda kad je ----G------- bilo najteze --------D--------- ti si tu bila da se ---Am-----------Em- uz mene probudis ------------------G----- I kao da je to carolija ---------D------ koja ne zeli da ----Am---------C me ikad napusti --------Hm----------Em a to si bebo samo ti Ref. G---------------D-- Hajde ruke mi daj Em----------------- kroz zivot vodi me C------------------D svojom snagom ti ----------------- Daj da budemo Am-------------C- bezbrizni za kraj ----------Hm--------Em koji nas ceka, ljubavi Em----------------- Nekad sam sanjao ----G--------- da postanem ---------D---------- ono sto jesam i da ----Am------------Em me ljudi znaju svi ---------------------- Sad kad je proslo --------G--------- mnogo vremena ----------D---- nista ne vredi ------Am---------C- kada nema ljubavi --------Hm----------Em a to si bebo samo ti Ref. 3x G----------------D--- Znaj da ti si mi sve Em------------ sve sto vredi --C----------D-- u tebi skrilo se ------------- Novi zivot u Am----------C- meni nasla si ------------Hm----------A C *D A C D ne daj me nikom, ljubavi *ovo D A zvuči malo čudno jer se vežu dva kvartsekstakorda i time se dobija nešto veći skok a-d-fis --> e-a-cis |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|