Nešo, uz dužno poštovanje, emir te uopšte nije opominjao, već je dečko lepo rekao da ne ide dalje u raspravu jer stvarno nema razloga za to, sa čime se i slažem čak i naglasio da si ti ovde stariji član, i da zaslužuješ veliko poštovanje, da to treba da se poštuje sa čime se slažem, bez obzira na to što u ovom sajber svetu uopšte nije bitno ko koliko ima godina već je svako prema svakom dužan da se ophodi sa poštovanjem.
Uz dužno poštovanje, mislim da su ti dlake na jeziku malo duže nego što treba i da se u najmanju ruku ponašaš kao da si vlasnik foruma ili roditelj svima nama a nekad tražiš da se članovi foruma tebi bukvalno klanjaju i da se povinuju tome što ti kažeš, usput svo vreme sugerišeš da moderatori treba da obrate malo više pažnje na ostale članove a mislim da si ti taj koji u svakoj temi unese nervozu i neku napetost, opomenama ko koliko postova ima, koliko je tema postavio, koliko godina ima, da li su mu teme ozbiljne ili neozbiljne, kakve je teme postavio. Jel' to tvoja obaveza? Tvoje pravo? Jesi ti moderator, administrator ili jedan najobičniji član kao i većina na ovom forumu. Da je i malo poštovanja sa tvoje strane, ti emiru kao moderatoru ne bi smeo da se obratiš na taj način, jer je upravo on taj koji određuje koja će tema biti na mestu, da li je ili nije na mestu, a na ovaj način omalovažavaš njegov rad i rad ostale administracije foruma.
Uzgred, pravilnik foruma je apsolutno isti za novog ili 7 godina starog člana, i jedan i drugi moraju da ga poštuju. Novi član ima pravo otvoriti i 13 tema, ako one imaju smisla, a to određuje administracija, a ne ti. Članovi nemaju prava da komentarišu da li su teme ozbiljne ili ne, ako žele mogu ostaviti svoj odgovor ako ne, produžiće dalje. Dalje, tvoje sedmogodišnje članstvo ti ne daje zapravo da govoriš o nečijem spamovanju. Imao sam sličan komentar sa tvoje strane kada sam otvorio temu o kupovini aranžera ili aranžera i solo do 600E.