|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Dynacord PM1000-3 je precenjen. Za taj novac tačno bih uzeo digitalnu miksetu od gore navedenih.... I iskreno se nadam da će se kolega opredeliti za Midas.....
Izvinjavam se za off topic..... Manje svirke radim na satelitima bez binova, veće ( preko 400-500 duša) uvek je iznajmljeno ozvučenje, tako da se sa tim ne opterećujem. Za satelite imam iskustva čini mi se ne više nego većina, samo su ukusi u pitanju. Sateliti su pravljeni da rade punom parom a nikako da se krate Hz . Ukoliko imaš potrebu za tim i žao ti je satelita, onda možeš raditi šta ti je volja. Zvučnik će najbolju sliku dati fabričkom postavkom ( skretnicom) ponaosob bez ikakvog rasterećivanja. Postoje ,,sistemi" koji su namenski radjeni za rad sa binovima i tu je drugačije regulisana snaga ( otpor). To da se nešto lepše čuje je već stvar ukusa. Zato sam i spomenuo Dynacord jer se on ,,ne muči, ne gubi zvučnu sliku, ne gubi kvalitet u zvuku" pri maksimalnoj snazi i nema potrebe za bilo kakvim posebnim intervencijama. Rade za sve pare. Više ti treba basa, veći prostor, ...nije problem , dodaj binove. Pitao si za satelite, posavetovao sam Dynacord ili FBT, pa krati na 100Hz ili kako god. Malo me iritiraju tvoji uzvičnici u postovima, pokušaj da ih izbaciš .... Dodato: Bilo bi uredu da priču o zvučnicima nastavimo OVDE... Skrenuli smo sa teme.... Dodato: ...Mahinalno sam odgovorio na tvoj post, kasnije sam video o kojoj temi se radi. Hajde da se vratimo temi... i još jednom izvinjavam se za OFF poneo me je post koji je takodje OFF
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (15.03.2015 u 21:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|